Η Ριάνα έχει ξεγράψει τον πατέρα της

30.11.2009
Την χειρότερη χρονιά της ζωής της βιώνει η τραγουδίστρια Ριάνα (Rihanna) που βλέπει τα προβλήματα να μην έχουν τέλος. Πάνω που άρχισε να ξεπερνά τον ξυλοδαρμό από τον Κρις Μπράουν και να εστιάζει στην καριέρα της, ένα νέο οικογενειακό μυστικό έρχεται στο φως.

Την χειρότερη χρονιά της ζωής της βιώνει η τραγουδίστρια Ριάνα (Rihanna) που βλέπει τα προβλήματα να μην έχουν τέλος. Πάνω που άρχισε να ξεπερνά τον ξυλοδαρμό από τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) και να εστιάζει στην καριέρα της, ένα νέο οικογενειακό μυστικό έρχεται στο φως.

Εδώ και ενάμιση χρόνο, η 21χρονη τραγουδίστρια της R&B, έχει διαγράψει από την ζωή της τον πατέρα της. Η συμπεριφορά της αυτή, έχει αφήσει συντετριμμένο τον Ρόναλντ Φέντι (Ronald Fenty) που θέλησε να δημοσιοποιήσει το θέμα, δίνοντας συνέντευξη στην εφημερίδα "The Mirror".

"Μου έχει γυρίσει την πλάτη, δεν θέλει να μου μιλήσει και αυτό με πληγώνει. Δεν μπορεί να μιλάω με όλα τα παιδιά μου καθημερινά και από εκείνη να μην έχω κανένα σημάδι ζωής", δήλωσε ο πατέρας της Ριάνα.

Από την άλλη η Ριάνα υποστηρίζει πως ο ίδιος επέλεξε να κόψει κάθε επαφή μαζί της, ύστερα από ένα μεγάλο καυγά που είχαν πατέρας και κόρη:

"Ήρθε μεθυσμένος σε μια συναυλία μου. Δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του και αναγκάστηκα να τον διώξω για να μην με κάνει ρεζίλι. Μετά από αυτό, δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα μου", είπε η Ριάνα όταν ρωτήθηκε σχετικά με την κόντρα με τον πατέρα της.

Ο 56χρονος Ρόναλντ είναι αναστατωμένος από τις δηλώσεις αυτές της νεαρής τραγουδίστριας και ζητάει απελπισμένα να ξαναγυρίσει κοντά του:

"Η Ρόμπιν - αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Ριάνα - γυρνάει παντού και λέει ότι εγώ δεν θέλω να της μιλήσω. Τις έχω αφήσει εκατοντάδες μηνύματα και δεν έχω πάρει καμιά απάντηση της.

Θέλω πάση θυσία να τα ξαναφτιάξουμε. Θέλω να ξαναγυρίσει κοντά μου.Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι μαλώσαμε για το τίποτα", δηλώνει ο πατέρας της γνωστής τραγουδίστριας και συνεχίζει περιγράφοντας το ιστορικό του καυγά τους:

"Ήμουν μαζί της στην περιοδεία για πολλές μέρες και όλα ήταν φανταστικά. Όμως, στο Σικάγο μέθυσα και συμπεριφέρθηκα ανόητα. Η Ρόμπιν είχε αναστατωθεί και φοβόταν το σκάνδαλο. Για το λόγο αυτό με έστειλε με έναν βοηθό της, στο αεροδρόμιο και από εκεί πήρα το πρώτο αεροπλάνο για τα νησιά Μπαρμέϊντος (τόπο καταγωγής της οικογένειας) Από τότε δεν την ξαναείδα"!

Η Ριάνα είχε προβλήματα με τον πατέρα της από μικρή. Η 21χρονη τραγουδίστρια μπορεί να δείχνει χαρούμενη πια, αλλά έγινε μάρτυρας του εθισμού του πατέρα της στην κοκαΐνη, σε ηλικία μόλις 9 ετών. Έπειτα,όταν οι γονείς της χώρισαν, ένοιωσε την αποξένωση.

Όμως, μεγαλώνοντας η Ριάνα βρήκε το κουράγιο και συγχώρησε τον πατέρα της και μοιράστηκε μαζί του την επιτυχία που γνώρισε.Τον καλούσε σε όλες τις περιοδείες κι τις απονομές της.

"Πρόδωσα την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Δεν έπρεπε να ενδώσω στο αλκοόλ", είπε μετανιωμένος ο Ρόμπιν, που πλέον ζει στο περιθώριο, δουλεύοντας σκληρά για να βγάλει πέρα οικονομικά.

Η Ριάνα - που απόψε θα εμφανιστεί ζωντανά στο αγγλικό "Χ Factor" - έχει πλέον κοντά της μόνο την μητέρα και τα αδέρφια της ενώ τονίζει ότι δεν υπάρχει θέση στην ζωή της για τον πατέρα της.

Παρόλα αυτά, εκείνος παρακολουθεί από μακριά την καριέρα της και νοιώθει περήφανος για την επιτυχία που γνωρίζει τονίζοντας:

"Δεν ενδιαφέρομαι για τα χρήματα και την δόξα της Ριάνα. Απλά θέλω να είμαι πατέρας και φίλος της".

Μένει τώρα να δούμε αν η Ριάνα θα θελήσει να του δώσει μια ακόμη ευκαίρια!