Τα τακούνια σακάτεψαν τη Βικτόρια Μπέκαμ

27.11.2009
Τα επώνυμα ψηλοτάκουνα έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham), αφού σε κάθε εμφάνιση της λανσάρει τις πρωτοποριακές τάσεις της μόδας.

Τα επώνυμα ψηλοτάκουνα έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham), αφού σε κάθε εμφάνιση της λανσάρει τις πρωτοποριακές τάσεις της μόδας. Όμως, αυτή της η αδυναμία στα δεκαπεντάποντα, προκάλεσε σοβαρή ζημιά στα δάχτυλα των ποδιών της κυρίας Μπέκαμ, που μπαίνει στο χειρουργείο επειγόντως.

Το στυλ μπορεί να είναι τα πάντα για το πρώην "Spice Girl", αλλά ο πόνος στα πόδια είναι εξίσου μεγάλος, αφού η 35χρονη Βικτόρια - όπως αποκάλυψαν φίλοι της - βάζει πάγο στα δάχτυλα και κάνει ειδικές ασκήσεις σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσει το χειρουργείο. Αυτό που φοβάται περισσότερο η Μπέκαμ, είναι μήπως ο πόνος επηρεάζει την τέλεια εικόνα της!

Πρόσωπο από το περιβάλλον της οικογένειας Μπέκαμ, αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα "The Mail":

"Στο σπίτι των Μπέκαμ όλοι ασχολούνται με τα πόδια τους. Ο Ντέιβιντ κάνει επώδυνες ενέσεις για θεραπεύσει προβλήματα στις αρθρώσεις του, ενώ η Βικτόρια ασχολείται με τα κότσια της. Μάλιστα, υποφέρει τόσο πολύ που δεν μπορεί να φορέσει κλειστό παπούτσι.

Στο σπίτι κυκλοφορεί ξυπόλητη, ενώ ταυτόχρονα οι αυξημένες της υποχρεώσεις, την αναγκάζουν να ισορροπεί για ώρες πάνω στα ψηλοτάκουνα, αφού επιμένει να μην φορά χαμηλά παπούτσια.

"Σιχαίνομαι τις μπαλαρίνες", ομολογεί η ίδια Βικτόρια και συνεχίζοντας εκφράζει την λατρεία της στα ψηλοτάκουνα: "Μπορώ να με φανταστώ με μπαλαρίνες μόνο όταν κάνω μαθήματα μπαλέτου. Αυτά τα παπούτσια δεν συγκρίνονται με τα ψηλοτάκουνα".

Αν τελικά η Βικτόρια προβεί στην εν λόγω εγχείριση, θα πρέπει να αποχωριστεί τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα για δύο μήνες. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η ίδια πηγή στην εφημερίδα, η Βικτόρια αποκαλεί τα πόδια της "συμφορά της ζωής της", αφού καταστρέφουν το στυλ της.

Πάντως, ο γιατρός που την παρακολουθεί, δεν την έδωσε μεγάλο χρονικό περιθώριο για ν' αποφασίσει. Το πρόβλημα είναι σοβαρό και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Την περασμένη Κυριακή όταν η Βικτόρια πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον σύζυγό της Ντέιβιτ να αγωνίζεται με την ομάδα των "Λος Άντζελες Γκάλαξι" (LA Galaxy), συνδύασε το τζιν παντελόνι με ψηλοτάκουνες γόβες "Cristian Louboutin" αξίας 600 λιρών.

Προς το κάλος τι είναι ο πόνος θα πείτε! Αλλά η ίδια πρόσφατα παραδέχτηκε την τραγική κατάσταση των ποδιών της, λέγοντας: "Ντρέπομαι για τα κότσια μου. Είναι τα πιο σιχαμένο πράγμα που έχω επάνω μου"!