Απογείωσε την Ολυμπιακή!

28.10.2009
Με μια εντυπωσιακή τελετή την οποία παρακολούθησαν περίπου 7.000 καλεσμένοι έκανε εγκαίνια η νέα Ολυμπιακή ή, αν προτιμάτε, Olympic Air.

Με μια εντυπωσιακή τελετή την οποία παρακολούθησαν περίπου 7.000 καλεσμένοι έκανε εγκαίνια η νέα Ολυμπιακή ή, αν προτιμάτε, Olympic Air. Οικοδεσπότης της βραδιάς, που άνοιξε με ένα εντυπωσιακό σόου ακροβατικών από τους Circle de Soleil, ήταν ο Μάριος Φραγκούλης. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» παρουσιάζοντας τραγούδια από το «Άξιον Εστί». Τραγούδια που ακούγονταν εντός των αεροσκαφών της Ολυμπιακής τη δεκαετία του ’60, όταν ο εθνικός μας αερομεταφορέας ήταν στην ιδιοκτησία του Αριστοτέλη Ωνάση.

Βέβαια, το κοινό «απογειώθηκε» όταν on stage εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου. Με στολή sixties της Ολυμπιακής η «Miss Number One» ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της και ευχήθηκε καλό κατευόδιο στα δρομολόγια της νέας εταιρείας.

Η Έλενα όμως δεν εντυπωσίασε μόνο με τα τραγούδια της, καθώς στο πρόγραμμά της συμπεριελάμβανε και εντυπωσιακές φιγούρες.

Κολακευτικά σχόλια απέσπασαν και οι νέες στολές της Olympic Air διά χειρός Νίκου και Σήλιας Κριθαριώτη, που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια του event. Koμψά pencil φορέματα με ασορτί φουλάρια σε σκούρο μπλε και μικρές πράσινες λεπτομέρειες. Άκρως κομψά και τα κοστούμια των πιλότων, με την ποσέτ στην τσέπη του αριστερού πέτου να μας θυμίζει τη luxury εποχή του Ωνάση.