Η βάφτιση της Αναστασίας Ρουβά!

23.10.2009
Το διάσημο ζευγάρι είχε κανονίσει να δοθούν μεν οι φωτογραφίες από τη βάφτιση στα έντυπα, αλλά τα χρήματα να πάνε όλα στο Ίδρυμα «Ελπίδα» της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στο οποίο ο Σάκης Ρουβάς είναι «Επίσημος αγγελιαφόρος».

Το διάσημο ζευγάρι είχε κανονίσει να δοθούν μεν οι φωτογραφίες από τη βάφτιση στα έντυπα, αλλά τα χρήματα να πάνε όλα στο Ίδρυμα «Ελπίδα» της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στο οποίο ο Σάκης Ρουβάς είναι «Επίσημος αγγελιαφόρος».

Πνευματική μαμά της μικρής Αναστασίας μια στενή φίλη του Σάκη εδώ και πολλά χρόνια. Η Μανουέλα Παυλίδου, την οποία ξέρουμε από τη συνεργασία της με την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη, είχε φροντίσει να αγοράσει τα πιο όμορφα βαφτιστικά και έναν πανέμορφο χρυσό σταυρό από το Μουσείο Μπενάκη.

Πολύτιμα δώρα
Τα δώρα για τη μικρή Αναστασία ήταν πολλά, αλλά δύο «έκλεψαν» τις εντυπώσεις και συγκίνησαν το ζευγάρι. Όχι μόνο γιατί ήταν ιδιαίτερα, αλλά κυρίως γιατί συνοδεύονταν από δύο καρτούλες με πολύ γλυκές ευχές. Το ένα ήταν το δώρο της Μαριάννας Λάτση, ένα χρυσό διακριτικό κόσμημα για το λαιμό με κόκκινα μπριγιάν και ρουμπίνια, και το άλλο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, επίσης κόσμημα για το λαιμό, δεμένο με μπριγιάν και λευκόχρυσο. Και τα δύο είχαν γίνει ειδική παραγγελία για τη μικρούλα καθώς και τις δύο κυρίες συνδέει φιλία χρόνων με το ζευγάρι.

Η εκκλησία ήταν λιτά διακοσμημένη, με λεπτά άσπρα λουλουδάκια, ενώ πρωτότυπες ήταν και οι μπομπονιέρες. Υπήρχαν πέντε διαφορετικές γεύσεις και οι προσκεκλημένοι επέλεγαν αυτή της προτίμησής τους και τοποθετούσαν τα κουφέτα μέσα σε ένα λευκό μεταξωτό πουγκάκι, το οποίο έδεναν με δερμάτινη κορδελίτσα.

Ο Σάκης εμφανίστηκε με σκούρο κοστούμι Dolce & Gabbana, ενώ η Κάτια επέλεξε ένα μπορντό μίντι κοκτέιλ φόρεμα, ειδική παραγγελία από την Donna Karan, που εντυπωσίασε τους πάντες.

Μεταξύ των λίγων καλεσμένων ήταν η Μαριάννα Λάτση, ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού, τις δύο τους κόρες αλλά και το γιο τους Μάξιμο, ο Τζόνι Καλημέρης με τη σύζυγό του Μαρία Ιωάννου και τα παιδιά τους, ο Ηλίας Κοκοτός, ο γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 Γιώργος Λεβέντης με τη σύζυγό του Μαρία και τα τρία τους παιδιά, η Έλενα Κούρκουλα με το σύζυγό της, τηλεοπτικό παραγωγό Διονύση Παναγιωτάκη, ο Κώστας και η Χριστιάνα Καίσαρη, τα μοντέλα Εστέρ Μαστρογιάννη και Σοφία Χρυσοχοΐδου  καλές φίλες της Κάτιας.

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε κάλεσμα στο σπίτι του ζευγαριού στον Νέο Βουτζά και όλοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς ο Κωνσταντίνος Καφίρης και η ομάδα του, που είχαν αναλάβει όλη τη διοργάνωση, φρόντισαν να κάνουν ό,τι καλύτερο.