Τα δάκρυα του Γιώργου Παπαδακη

29.10.2009
Και οι άντρες κλαίνε! Ακόμα και ο αυστηρός επαγγελματίας Γιώργος Παπαδάκης λύγισε όταν στο «Καλημέρα Ελλάδα» μια ιστορία άγγιξε μια πολύ προσωπική πτυχή της ζωής του.

Και οι άντρες κλαίνε! Ακόμα και ο αυστηρός επαγγελματίας Γιώργος Παπαδάκης λύγισε όταν στο «Καλημέρα Ελλάδα» μια ιστορία άγγιξε μια πολύ προσωπική πτυχή της ζωής του.

Όλοι τα έχασαν όταν τον είδαν να βουρκώνει, ιδιαίτερα ο καλεσμένος του Νίκος Μουρατίδης, που δεν μπορούσε να καταλάβει ποιος ήταν ο λόγος. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και το μυστικό του παρουσιαστή δεν το ήξερε σχεδόν κανένας. Όχι ότι το έκρυβε, αλλά όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην τηλεόραση έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους και δεν απασχολεί τα ΜΜΕ με τη ζωή του. Μπορεί να μοιράζεται κάποια πράγματα με το κοινό και να είναι ειλικρινής, αλλά δεν έχει εκμεταλλευτεί ποτέ κάποιες προσωπικές του στιγμές για προβολή.

Τι ακριβώς συνέβη; Ο αγαπημένος παρουσιαστής ξέσπασε σε δάκρυα όταν μιλούσαν με τον Νίκο Μουρατίδη για το νεαρό που τραγούδησε στο «X-Factor» με την κιθάρα του και εξομολογήθηκε ότι είχε μάθει τα τραγούδια για χάρη του αδερφού του που έχει σύνδρομο down. Μόλις άκουσε το νεαρό να τραγουδάει το «Φύλακας-άγγελος», ξέσπασε!

Αποκάλυψε ότι αυτή η σκηνή τού είναι πολύ οικεία, αφού κι εκείνος έχει μια αδερφή 47 ετών που πάσχει από σύνδρομο down. Και όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, της τραγουδούσε κι εκείνος με την κιθάρα του.

Για δευτερόλεπτα ακόμα και ο σκληρός Νίκος Μουρατίδης τα έχασε, όπως και οι συνεργάτες της εκπομπής πίσω από τις κάμερες. Ήταν μια εξομολόγηση ψυχής του Γιώργου Παπαδάκη. Όπως τότε που έχασε τον αδερφό του κι έπρεπε να σταθεί όρθιος και να αντέξει τον πόνο. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που μιλούσε ανοιχτά για την αδερφή του, στην οποία αφιέρωσε και το τραγούδι.