"Το έκανε ο Μπραντ Πιτ με άντρες";

16.03.2007
Το έχει η διασημότητα ή οι πλούσιοι και επώνυμοι έχουν πολλές ιδιομορφίες όσον αφορά τα ερωτικά τους; Και μετά λένε για τους δημοσιογράφους, που βγάζουν τα «άπλυτά» τους στη φόρα. Γαργαλιστικές οι αποκαλύψεις και αποκαλυπτικά τα ρεπορτάζ. Διαβάστε και καλή διασκέδαση.

από την Κατερίνα Χριστακοπούλου

Το ροζ κλαμπ του Χόλιγουντ
Κι ενώ η Αντζελίνα Τζολί κάνει όλους τους άντρες να φαντασιώνονται ερωτικά στη θέα της και η ίδια φαίνεται να περνά τις πιο ευτυχισμένες μέρες

της ζωής της με το θεό Μπραντ Πιτ, πρόσφατα παραδέχτηκε δημόσια πως είναι ερωτικά «ανοικτή» και στα δύο φύλα! Εξάλλου, όπως συμπλήρωσε, ποτέ δεν έκρυψε ότι της αρέσουν

και οι γυναίκες και ότι ανήκει και στα δύο «στρατόπεδα». Αλλά και ο Μπραντ από κακές παρέες δεν πήγαινε πίσω! Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι πριν γίνει διάσημος ήταν κολλητός με ένα γκρουπ go-go boys και «εκτελούσε» με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Δηλαδή, εκτελούσε χρέη σοφέρ και όχι μόνο!... Μάλιστα, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Ιn», ύστερα από τις προκλητικές δηλώσεις η διάσημη Αντζελίνα δέχεται τηλεφωνικές απειλές από άγνωστο άντρα και φοβάται για τη ζωή της!

Η Αν-Νικόλ Σμιθ προκαλεί σάλο ακόμη και μετά το θάνατό της, αφού με τη δημοσίευση μιας πονηρής φωτογραφίας η οποία βγήκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα ξέσπασε πολιτική κρίση!

Η φωτογραφία δείχνει την άτυχη ξανθιά να βρίσκεται αγκαλιά με τον υπουργό Μετανάστευσης της χώρας πάνω σε ένα κρεβάτι, και τώρα η κυβέρνηση ζητά την παραίτησή του.

Το μοντέλο Λουίζ Γκλόβερ, που τη ζήλευαν όλες οι γυναίκες γιατί είχε πάντοτε δεσμούς με τους ωραιότερους άντρες της σόουμπιζ και ιδιαίτερα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, αποκάλυψε από μόνη της ότι μέσα σε μια νύχτα έγινε φανατική ομοφυλόφιλη!

«Η εμπειρία στο κρεβάτι με τη Ρεμπέκα Λους ήταν εξωπραγματική. Πέρασα τόσο καλά, που παράτησα το αγόρι μου», είπε ενθουσιασμένη στους δημοσιογράφους.

Ένα νέο σκάνδαλο ξέσπασε για την ωραία Πέτρα Νέμκοβα και το τέρας Τζέιμς Μπλαντ. Το αταίριαστο ζευγάρι φέρεται να έχει μπλέξει σε αμαρτωλά τρίγωνα και τετράγωνα Ο Σταν Κόλιμορ, ο συμπρωταγωνιστής της Σάρον Στόουν στο «Βασικό ένστικτο Νο2», ήταν ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας της Αγγλίας. Ο Κόλιμορ είναι εθισμένος ηδονοβλεψίας! Είχε το βίτσιο να παρακολουθεί ζευγάρια και να παίρνει μέρος σε ερωτικά όργια με αγνώστους καθώς και σε ερασιτεχνικά sex video. Πέφτοντας στην παγίδα της «Sun», συνελήφθη όταν ζήτησε να «συνοδεύσει» σεξουαλικά ένα ζευγάρι σε δασώδη περιοχή. Διαπομπεύτηκε από την αγγλική τηλεόραση και νοσηλεύτηκε σε κλινική υποφέροντας από κατάθλιψη.

Ο αδελφός του σουλτάνου του Μπρουνέι, ο πρίγκιπας Τζέφρι, είναι ο μεγαλύτερος συλλέκτης γυναικών στον κόσμο! Εκτός από τις τέσσερις επίσημες γυναίκες του, το χαρέμι με 20 σκλάβες και τη μεταφορά των διάφορων «μις» και μοντέλων προς ιδιωτική «διασκέδαση» στο παλάτι του με τα 1.788 δωμάτια άκουσον άκουσον!, κρατούσε με τη βία κλειδαμπαρωμένες λένε 40 γυναίκες στο Λονδίνο τις οποίες εκμεταλλευόταν ερωτικά και όχι μόνο!

Η έγκυρη εφημερίδα «Νews of the world» δημοσίευσε το νέο σκάνδαλο του Τζόρτζ Μάικλ, που ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς του Κένι Γκος. Λίγες μέρες όμως πριν από το «μυστήριο» άρχισε να παραμυθιάζει τον αρραβωνιαστικό του ότι πήγαινε για ψάρεμα και χανόταν με τις ώρες Μέχρι που ο Κένι τον τσάκωσε στα πράσα Πίσω από τους θάμνους ενός πάρκου για γκέι και στην αγκαλιά ενός 58χρονου φορτηγατζή! Φυσικά, ο γάμος ανεβλήθη

Ο Κιάνου Ριβς, το αστέρι του «Μatrix», διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί το δισεκατομμυριούχο κινηματογραφικό παραγωγό Ντέιβιντ Γκέφεν. Παραδέχτηκε όμως ότι έχουν δεσμό! Δεκάδες προκλητικές φωτογραφίες κυκλοφορούν με την Κριστίνα Λόκεν και την Πινκ Οι δύο γυναίκες ποζάρουν άνετα στο φακό καθώς είναι αγκαλιά και ανταλλάσσουν καυτά φιλιά στο στόμα!

Η Σαρλίζ Θερόν εκδικήθηκε έναν σκηνοθέτη που είχε «άλλα πράγματα» στο μυαλό του όταν την κάλεσε για μια επαγγελματική συζήτηση στο σπίτι του. Την υποδέχτηκε γυμνός και, όπως περιγράφει η ίδια, «πέρασε αυτός καλά κι εγώ απαίσια». Τον έκανε λοιπόν βούκινο σε ένα πάρτι όπου ήταν και οι δύο καλεσμένοι. Όμως, η εκδίκησή της ήταν δίκοπο μαχαίρι, αφού έγινε γνωστή η ιστορία στους χολιγουντιανούς κύκλους και πολλοί αμφισβητούν την αφέλεια και την πουριτανική ηθική της, που είναι τόσο έξω από το κλίμα της Μέκκας του σινεμά «Τόσο ανύποπτη πια!...

Για τι άλλο θα την καλούσε στο σπίτι του;» δίνουν και παίρνουν τα κουτσομπολιά. Στους κύκλους του Χόλιγουντ είναι γνωστό αλλά επιβεβαιώνεται και από πασίγνωστο ηλικιωμένο Έλληνα που γνώρισε τους πρωταγωνιστές στις επόμενες ροζ ιστορίες, ζώντας ο ίδιος για χρόνια στο Χόλιγουντ και από κοντά τα γεγονότα. Μιλάμε για τους ομοφυλοφιλικούς έρωτες του Μάρλον Μπράντο με τον Ελία Καζάν. Όπως και του Τζέιμς Ντιν, πάλι με τον Ελία Καζάν. Παρόλο που στο βιογραφικό του Καζάν μετρούσαν πολλά μπλεξίματα με γυναίκες, και ιδιαίτερα με τη γυναίκα-μύθο, τη Μέριλιν Μονρόε, την οποία όμως γρήγορα εγκατέλειψε για τα μάτια του Μάρλον

Χαιρετίσματα στην εξουσία
Ο Γερμανός δημοσιογράφος της «Ζιντντόιτσε Τσάιτουνγκ» Γιόζεφ Γιόφε «τάραξε τα νερά» με τα άρθρα του, θέλοντας να διαλύσει την πλάνη περί σεβασμού της θωράκισης της ιδιωτικής ζωής των πολιτικών. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο ευρωπαϊκός Τύπος πρέπει να γίνει μαχητικότερος και διεισδυτικότερος βγάζοντας στη φόρα τα «άπλυτα» ακόμη και των πολιτικών.

Τα σκήπτρα στη συχνότητα των ροζ πολιτικών σκανδάλων κρατάνε οι Ηνωμένες Πολιτείες και ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Βρετανία.

Για τη Γερμανία το μεγαλύτερο σεξουαλικό σκάνδαλο ανήκει στον καγκελάριο Βίλι Μπραντ, ο οποίος αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτησή του επειδή ο στενός συνεργάτης του που γνώριζε καυτές λεπτομέρειες για τις ερωτικές του «ιδιαιτερότητες» αποκαλύφθηκε τελικά ότι ήταν Ανατολικογερμανός πράκτορας.

Στη δίνη των πρόσφατων σκανδάλων βρέθηκε και ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Ρούντολφ Σάρπινγκ, ο οποίος «πετούσε» με τα στρατιωτικά αεροσκάφη, για να... επισκέπτεται την ερωμένη του! Αδιαφορώντας για τον παθιασμένο έρωτά του, η αντιπολίτευση ζήτησε την παραίτησή του κατηγορώντας τον ότι εκμεταλλευόταν τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών.

Στην Αμερική ο υποψήφιος πρόεδρος Γκάρι Χαρτ αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν η εφημερίδα «Μαϊάμι Χέραλντ» δημοσίευσε φωτογραφία του σε πονηρή στάση με την επί πληρωμή ερωμένη του πάνω σε ένα κότερο με το όνομα «Μαϊμουδίσιες μπίζνες». Το ίδιο και ο Ντικ Μόρις όταν έγινε γνωστή η παράνομη σχέση του με μια ιερόδουλο και η οποία γνώριζε πολλά για τις υποθέσεις του Λευκού Οίκου.

Στη Βρετανία οι «Τimes» έκαναν πρωτοσέλιδο την παράνομη σχέση του πρώην πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ με υπουργό της παράταξης της Μάργκαρετ Θάτσερ.

Στέλεχος της βρετανικής κυβέρνησης, ο 46χρονος Πιρς Μέρτσαντ, κατηγορείται ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με 17χρονο κολ γκερλ, ενώ ο 43χρονος παντρεμένος βουλευτής Τζέρι Χέιζ αποκαλύφθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος και είχε δεσμό με 18χρονο άντρα. Όταν ισχυρίστηκε πως η σχέση τους ήταν πλατωνική, η «Νews of the World» δημοσίευσε τις ερωτικές επιστολές του.

Θρασύς ήταν ο υπουργός Εξωτερικών Ρόμπιν Κουκ, ο οποίος δεν έφτανε ότι χώρισε ύστερα από 26 χρόνια τη σύζυγό του και παντρεύτηκε τη γραμματέα του ζήτησε και από την κυβέρνηση να πληρώσει τα έξοδα διαμονής της ερωμένης του κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους στην Ασία και τη Μέση Ανατολή!

Το 2000 έγινε γνωστή η ταυτότητα του άντρα του οποίου η περιβόητη δούκισσα του Άργκιλ έκανε στοματικό έρωτα. Η προκλητική φωτογραφία κυκλοφόρησε από άκρη σε άκρη της Αγγλίας και ξέσπασε τέτοιο σκάνδαλο, που συζητιέται ακόμη Το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 αποκάλυψε πως ο εραστής της δούκισσας κατά τη διάρκεια της ζωής της είχε 88 εραστές ήταν ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Ντάγκλας Φέρμπανκς.

Κλείνοντας το γαργαλιστικό αφιέρωμα δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο πιο «κινηματογραφικό» πολιτικό σκάνδαλο: Στην κηδεία του Φρανσουά Μιτεράν παρέστησαν δίπλα δίπλα η σύζυγος, η ερωμένη και η εκτός γάμου κόρη του.

Χτυποκάρδια στο γήπεδο

Οι ιστορίες ντροπής ξεκίνησαν το 1998 με τους άσους της αγγλικής Πρέμιερσιπ, τον Ντουάιτ Γιορκ και τον Μαρκ Μπόσνιτς. Βιντεοσκόπησαν τα σεξουαλικά όργιά τους με τέσσερις γυναίκες, αλλά έκαναν το μοιραίο λάθος να πετάξουν την κασέτα στον κάδο απορριμμάτων. Το video ανακαλύφθηκε και έκανε το γύρο του κόσμου.

Ο σταρ του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Ρονάλντο έχει ένα σωρό περιστασιακά ειδύλλια, αρκετά για να κλονίσουν το γάμο του με τη Μιλέν Ντομίνγκες. Η τελευταία σχέση του ήταν η γυναίκα του φίλου του!... Του πιλότου της Formula 1, Ολιβιέ Πανίς, ο οποίος όταν έμαθε την προδοσία κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό!

Το 2004 ο τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας Σβεν Γκόραν Έρικσον εκτέθηκε όταν αποκαλύφθηκε ο παράνομος δεσμός του με τη Φαρία Άλαμ, τη γραμματέα της ομοσπονδίας. Δεν θα ήταν τραγικό, εάν το γνώριζε και η επίσημη σύντροφός του. Παράλληλα και η γραμματέας έπαιζε σε διπλό ταμπλό, αφού πρόσφερε τα θέλγητρά της και στον εκτελεστικό διευθυντή!

Σε ένα από τα μεγαλύτερα ροζ σκάνδαλα αναμίχθηκαν τα ονόματα τριών ποδοσφαιριστών της Σάντερλαντ. Το 2006 ο Μπεν Άλνγουικ, ο Λίαμ Λόρενς και ο Κρις Μπράουν γύρισαν ένα video με μια νυμφομανή Αγγλίδα. Το αμαρτωλό προϊόν των τριών καμπαλέρος έφτασε στα γραφεία των σκανδαλοθηρικών εντύπων και στο Διαδίκτυο.

Η εφημερίδα «Νews of the World» έχει στην κατοχή της ένα βίντεο που δείχνει το διεθνή Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Ντέκο σε κακόφημο «σπίτι» του Λονδίνου παρέα με τρεις Αγγλίδες ιερόδουλες και μια Κινέζα. Για τις «υπηρεσίες» των κοριτσιών πλήρωσε 1.500 ευρώ και κατέγραψε σε βίντεο τις ομαδικές «επιδόσεις».