Βίσση καλεί Παπαρίζου!

19.03.2007
Το δυναμικό της comeback στα πάτρια εδάφη ετοιμάζει η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» και αυτή τη φορά με διπλή έκπληξη: ένα λαϊκό-ποπ άλμπουμ που έχει ήδη ξεκινήσει να γράφεται από τα χρυσά χέρια του Νίκου Καρβέλα αλλά και μια πρόταση συνεργασίας

Το δυναμικό της comeback στα πάτρια εδάφη ετοιμάζει η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» και αυτή τη φορά με διπλή έκπληξη: ένα λαϊκό-ποπ άλμπουμ που έχει ήδη ξεκινήσει να γράφεται από τα χρυσά χέρια του Νίκου Καρβέλα αλλά και μια πρόταση συνεργασίας για την ερχόμενη χειμερινή σεζόν με την Παπαρίζου!

Τον Οκτώβρη λοιπόν αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα της δουλειά που, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα ξεφεύγει από το προκλητικό στυλ του «Νylon». Για δυο μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ σχεδιάζει και τη μεγάλη επιστροφή στις πίστες. Τι την κάνει όμως να θέλει να επιστρέψει στη νύχτα και ποιος ναός διασκέδασης θα φιλοξενήσει την «απόλυτη Ελληνίδα σταρ»;

Φίλοι και συνεργάτες από τη δισκογραφική της εταιρεία κάνουν λόγο για «μια υπόσχεση συνεργασίας στο άμεσο μέλλον που είχε δώσει η ίδια η Άννα σε κουβέντα που είχε με την Έλενα Παπαρίζου όταν αυτή την επισκέφτηκε στο καμαρίνι της την τελευταία συγκινητική βραδιά των εμφανίσεων της Άννας στο Βοτανικό πέρυσι».

Τι τις ενώνει
Οι δύο σταρ έχουν πολλά κοινά: Η δισκογραφική εταιρεία Moda Records, που έκανε το «Call me» της Βίσση σούπερ επιτυχία στην Αμερική, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει remixes της Έλενας στην αμερικάνικη αγορά. Και αν η οριστική απάντηση δοθεί, σίγουρα θα μιλάμε για «συνεργασία της χρονιάς». Όσο για το νυχτερινό κέντρο που θα «στεγάσει» τις επιτυχίες της Άννας, πιο πιθανό εμφανίζεται ο «Βοτανικός».

Η τουρνέ, ο Τάκης και η «Ελπίδα»
Αρχές Απριλίου ξεκινάει επισήμως η τουρνέ της Άννας στη Βόρεια Αμερική και μεγάλη έκπληξη θεωρείται το όνομα του Τάκη Ζαχαράτου, ο οποίος και θα τη συνοδεύει καλλιτεχνικά. Η Ελληνίδα σταρ στοχεύει να διασχίσει όλη την Αμερική. Στις 14 Απριλίου θα εμφανιστεί στο μεγαλύτερο ξενοδοχείο-καζίνο του κόσμου, το «Foxwoods» στο Κονέκτικατ, έπειτα στο Σικάγο, το Μόντρεαλ και το Τορόντο.

Οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν στα τέλη Μαϊου όταν θα συμμετέχει στο κονσέρτο υπό την μπακέτα του Νίκου Καρβέλα που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα, όπως έχει συζητηθεί, θα διατεθούν για τους σκοπούς του ιδρύματος «Ελπίδα». Θα ακολουθήσει μια τουρνέ σε ολόκληρη την Ελλάδα που θα είναι και η πρώτη εμφάνισή της μετά το «Εverything» και τη Eurovision, γιατί νιώθει πως από τότε χρωστάει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους Έλληνες που τη στήριξαν.

Η Έλενα Dalida!
Από την πλευρά της η Έλενα ετοιμάζεται να ρίξει για πρώτη φορά στη Γαλλία το αγγλόφωνο άλμπουμ της «Τhe game of Love» συμπεριλαμβάνοντας μια διασκευή-έκπληξη, αφού έχει ήδη ηχογραφήσει το «Le Temps De Fleurs» χιτ του 1967 από την αξέχαστη Dalida!