Μόνη και πάλι η Γωγώ

21.03.2007
Πάμε γι άλλα. Νέα αγκαλιά ψάχνει να βρει (αν δεν έχει ήδη βρει) η Γωγώ Μαστροκώστα, καθώς το ειδύλλιό της με τον Τραϊανό Δέλλα έλαβε τέλος.

Νέα αγκαλιά ψάχνει να βρει (αν δεν έχει ήδη βρει) η Γωγώ Μαστροκώστα, καθώς το ειδύλλιό της με τον Τραϊανό Δέλλα έλαβε τέλος.

Παρά τα θρυλούμενα περί προετοιμασιών της πολυτάλαντης tv persona και εσχάτως τραγουδίστριας για γάμο με τον ποδοσφαιριστή, μέσα μάλιστα στο 2008 οι φήμες την ήθελαν να έχει ήδη «τσεκάρει» και κάποια νυφικά, οι εξελίξεις δείχνουν ότι όσα εδώ και καιρό υποστήριζαν οι δύο είναι τώρα πια αληθινά.

Η Γωγώ «διαρρήγνυε τα ιμάτιά της», ότι η σχέση που έχει με τον Δέλλα είναι πέρα για πέρα φιλική, ενώ ο διεθνής ποδοσφαιριστής απέφευγε τα όποια σχόλια για το συγκεκριμένο θέμα. Το μόνο δεδομένο που υπήρχε για τους δύο είναι πως η φιλική τους σχέση και γνωριμία πάει πολλά χρόνια πίσω. Τότε που η Γωγώ τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη και την είχε δει ο «Κολοσσός» σε νυχτερινή του έξοδο. Από τότε λοιπόν ο «Τράι» κι η tv persona είχαν «κολλήσει» και τον τελευταίο καιρό βρέθηκαν πιο κοντά. Πόσο; Ουδείς μπορεί να είναι 100% σίγουρος. Εκείνο πάντως που είναι δεδομένο είναι ότι δεν είναι ζευγάρι. Πλέον Διότι ο «Τράι» έχει μάτια για άλλη (τραγουδίστρια, λένε οι πληροφορίες μας) και η Γωγώ ψάχνει τον επόμενο.