Η κόρη του Στινγκ στην εντατική!

04.05.2009
Η επίδοξη τραγουδίστρια, κόρη του Στινγκ (Sting), Κοκό Σάμνερ (Coco Sumner), έσπασε το κεφάλι της μετά από λιποθυμία σε έξοδό της και νοσηλεύεται στην εντατική.
Η επίδοξη τραγουδίστρια, κόρη του Στινγκ (Sting), Κοκό Σάμνερ (Coco Sumner), έσπασε το κεφάλι της μετά από λιποθυμία σε έξοδό της και νοσηλεύεται στην εντατική.

Η 18χρονη Κοκό, έτρωγε με έναν φίλο της στο Λος Άντζελες, όταν παραπονέθηκε για αδιαθεσία. Προσπάθησε να σηκωθεί, αλλά λιποθύμησε χτυπώντας το κεφάλι της σε μια καρέκλα, πριν σωριαστεί στο πάτωμα. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα: "Η Κοκό έχασε την ισορροπία της και έπεσε απότομα κάτω. Φάνηκε ότι χτύπησε σοβαρά. Ένας σερβιτόρος τη βοήθησε να σηκωθεί, αλλά εκείνη συνέχισε να παραπονιέται ότι δεν νιώθει καλά".

Όλο το προσωπικό του εστιατορίου και ο φίλος της ανησύχησαν και κάλεσαν ασθενοφόρο. Δεν ήθελαν να το ρισκάρουν, καθώς ήταν μια επικίνδυνη πτώση. "Δεν είχε πιεί τίποτα και το περιστατικό συνέβη νωρίς το βράδυ", συμπληρώνει ο μάρτυρας.

Σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντος της Κοκό, αμέσως στο πλευρό της έτρεξαν τόσο ο πατέρας της, που αυτή την εποχή εργάζεται στις ΗΠΑ, όσο και η μητέρα της, ηθοποιός, Τρούντι Στάιλερ (Trudie Styler) που πέταξε την Αγγλία στο Λος Άντζελες για να βρεθεί μαζί με την κόρη της.

Μετά από αξονική τομογραφία, διαπιστώθηκε ότι η πτώση προκάλεσε κρανιακό κάταγμα και γι' αυτό η νεαρή οδηγήθηκε στον θάλαμο της εντατικής. Οι γιατροί συνεχίζουν τις εξετάσεις, καθώς πρόκειται για σοβαρή κατάσταση.

Η Κοκό έχει ήδη ένα συμβόλαιο εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων με τη δισκογραφική εταιρία Island Records και βρίσκονταν στις ΗΠΑ για να δουλέψει πάνω στο πρώτο της άλμπουμ.

Σύμφωνα με οικογενειακό φίλο: "Ο Στινγκ και η Τρούντι είναι πολύ υπερήφανοι για την Κοκό και χαίρονται πολύ που έχει κληρονομήσει την δημιουργική φλέβα τους. Προφανώς ανησυχούν που ο δρόμος που έχει διαλέξει την αναγκάζει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο σε τόσο μικρή ηλικία, αλλά είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι ως προς την ανατροφή των παιδιών τους. Παράλληλα όμως είναι και πολύ προστατευτικοί και έχουν υποχρεώσει την Κοκό να τηλεφωνεί καθημερινά στο σπίτι για να μαθαίνουν τα νέα της.

Είναι το "κορίτσι του μπαμπά" και νιώθει πολύ κοντά στον Στινγκ, ο οποίος την έχει από κοντά. Όταν τον πήρε για να του πει για το ατύχημα, έπεσε πανικός. Τα παράτησε όλα και έτρεξε στο νοσοκομείο".

Η Έλιοτ-Πολίν, όπως είναι το επίσημο όνομα της Κοκό, έχει πέντε αδέλφια, δύο από τα οποία είναι ετεροθαλή από τον πατέρα της. Μέχρι στιγμής, έχει συμμετάσχει μαζί με την μεγαλύτερη αδελφή της, Κέιτ στην ταινία "Stardust", και έχει ποζάρει ως μοντέλο στην καμπάνια της Burberry.

Πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Island Records και το πρώτο της άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου. Η ιδιαίτερη, βραχνή χροιά της φωνή της έχει κάνει πολλούς κριτικούς να τη συγκρίνουν με τη Νίνα Σιμόν (Nina Simone).