Η Έιμι Γουάινχαουζ έπαθε αφυδάτωση

04.05.2009
Στο νοσοκομείο της Σάντα Λουτσία μεταφέρθηκε την Παρασκευή το βράδι, η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) μετά από λιποθυμία, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της.

Στο νοσοκομείο της Σάντα Λουτσία μεταφέρθηκε την Παρασκευή το βράδι, η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) μετά από λιποθυμία, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της.

Σύμφωνα με λεπτομερέστερη δήλωση του εκπροσώπου στην Αγγλία, Κρις Γκούντμαν (Ghris Goodman), η Γουάινχαουζ: "Λιποθύμησε στο σπίτι και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, κυρίως για να ελέγξουν την φαρμακευτική της αγωγή και να δουν αν όλα είναι εντάξει. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι αφυδατωμένη και χρειάζονταν να πιει πολλά υγρά, κυρίως νερό".

Λίγο πριν λιποθυμήσει, η Έιμι τριγύριζε και έπαιζε βόλεϊ στην παραλία με ένα τσούρμο παιδιών, ενώ νωρίτερα είχε εντοπιστεί να κάνει ιππασία στο νησί.

Η τραγουδίστρια που έχει κατηγορηθεί από τα μέσα ενημέρωσης για βίαια συμπεριφορά, λαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό φαρμάκων για να ξεπεράσει τον εθισμό της στα ναρκωτικά και τα προβλήματα της σχέσης με τον πρώην άντρα της, Μπλέικ Σίβιλ (Blake Civil).

Απ' όταν έμαθε ότι αυτός περιμένει μωρό από μια γυναίκα που γνώρισε όσο βρισκόταν στην κλινική αποτοξίνωσης, είναι απαρηγόρητη .

Επίσης σήμερα, κοινοποιήθηκε ότι έγινε δεκτό το αίτημα της για αποκλεισμό των παπαράτσι από το σπίτι της στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, απαγορεύτηκε στους φωτογράφους να πλησιάζουν σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το σπίτι της. Την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος της.