Η Ριάνα στην αγκαλιά του εφηβικού της έρωτα

04.05.2009
Η Ριάνα (Rihanna), ξαναγύρισε στην αγκαλιά του εφηβικού της έρωτα, αφού εντοπίστηκε μαζί του σε παραλία των Μπαρμπάντος

Στην αγκαλιά του εφηβικού της έρωτα, σε παραλία των Μπαρμπάντος εντοπίστηκε η Ριάνα (Rihanna).

Η 21χρονη τραγουδίστρια έβγαινε με τον 24χρονο Νέγκους Σίλι (Negus Sealy), πριν γίνει διάσημη. Η σχέση τους αναθερμάνθηκε μετά τον χωρισμό της από τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) που την έσπασε στο ξύλο.

"Ο Σίλι κατάφερε να θεραπεύσει την πληγωμένη καρδιά της Ριάνα, προσφέροντας της αποκούμπι κι έναν ώμο να κλάψει", είπε ένας φίλος του νεαρού στο "The News of the World": "Στον Νέγκους βρήκε παρηγοριά μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της. Είναι καλό και έξυπνο παιδί, εμφανίσιμος και ευχάριστος τύπος. "Όλα τα κορίτσια τον λατρεύουν. Τον αποκαλούν "θεό της αγάπης". Εκείνος και η Ριάνα είχαν σχέση πριν εκείνη βρεθεί στην κορυφή της επιτυχίας".

Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τους παπαράτσι σε παραλία των Μπαμπάντος. Η Ριάνα που φορούσε ένα σέξι μαύρο μπικίνι και καπελάκι, έδειχνε να απολαμβάνει την παρέα των εφηβικών της χρόνων.

"Εχουν γίνει αχώριστοι. Ανακάλυψαν ότι το εφηβικό τους πάθος παραμένει άσβεστο και περνούν ατελείωτες ώρες μαζί. Βέβαια προσπαθούν να κρατήσουν μυστική την επανασύνδεση τους και παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις", τόνισε ο φίλος τους.

Εντωμεταξύ, ο πρώην της, Κρις Μπράουν εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Λος Αντζελες δηλώνοντας αθώος για όσα κατηγορείται. Αν τελικά καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και πέντε χρόνια.