Και δεύτερη κρίση στο ζεύγος Μπραντζελίνα!

01.04.2009
Ούτε δύο εμβδομάδες δεν έχουν περάσει από την δημοσίευση του προηγούμενου καυγά τους και τώρα δεύτερη θύελλα ξεσπά στο διάσημο δίδυμο των Μπραντζελίνα. Καθώς φαίνεται η σχέση τους περνάει κρίση, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για το μέλλον της.

Ούτε δύο εμβδομάδες δεν έχουν περάσει από την δημοσίευση του προηγούμενου καυγά τους και τώρα δεύτερη θύελλα ξεσπά στο διάσημο δίδυμο των Μπραντζελίνα. Καθώς φαίνεται η σχέση τους περνάει κρίση, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για το μέλλον της.

Αυτή τη φορά την έκρηξη θυμού της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), δεν προκάλεσε η νταντά, αλλά ένα κουτάκι μπύρας.

Γυρίζοντας πτώμα από τα γυρίσματα της καινούργιας της ταινίας "Salt", βρήκε τον Μπραντ Πητ (Brad Pitt) να τα πίνει και να βλέπει DVD στην κρεβατοκάμαρα, ενώ στο κάτω μέρος του σπιτιού επικρατούσε χάος, με τα παιδιά να αλωνίζουν και τις νταντάδες μάταια να παλεύουν να τα βάλουν σε τάξη.

Η συμπεριφορά του Μπραντ εξόργισε την δημοφιλή ηθοποιό που φαίνεται να βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Στενοί φίλοι δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τους ομηρικούς καυγάδες του -μέχρι πρότινος- αγαπημένου ζευγαριού.

Μια φίλη της 33χρονης ηθοποιού είπε στο περιοδικό "Grazia": "H Αντζελίνα ήταν εξουθενωμένη από τα πολύωρα γυρίσματα στην Νέα Υόρκη κι όταν γύρισε σπίτι διαπίστωσε ότι ο Μπραντ δεν είχε κάνει τίποτα όλη μέρα. Ανέβηκε στην κρεβατοκάμαρα και σοκαρισμένη διαπίστωσε ότι είχε το θράσος να κοιμάται! Χωρίς δεύτερη σκέψη προσπάθησε να τον ξυπνήσει, αλλά εκείνος κοιμόταν βαριά και της έλεγε να τον αφήσει ήσυχο"!

Τον τελευταίο καιρό η Αντζελίνα είναι προβληματισμένη και στα διαλλείματα των γυρισμάτων, απομονώνεται και μιλάει ατελείωτα με τον αδερφό της, Τζέιμς Χέβεν (James Haven), αποκαλύπτουν άνθρωποι από την παραγωγής της ταινίας "Salt".

Εντωμεταξύ, ο Μπράντ δεν έχει πατήσει το πόδι του στα γυρίσματα, ούτε για να της φέρει να δει τα παιδιά, παρότι εκείνη αναγκάζεται να μένει τα βράδυα στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria, μια και δεν προλαβαίνει να επιστρέψει στο σπίτι τους στο Λονγκ Άιλαντ (Long Island) που βρίσκεται 50 μίλια μακριά.

"Δουλεύει περίπου 15 ώρες την ημέρα και το άγχος της έχει χτυπήσει κόκκινο. Ενώ ταυτόχρονα, ακολουθεί μια δίαιτα αποτοξίνωσης μόνο με υγρά για να χάσει εννιά κιλά σε είκοσι μέρες. Κάνει όλες τις επικίνδυνες σκηνές μόνη της και δεν βρίσκει χρόνο ούτε να φάει", επισημαίνει έγκυρη πηγή.

Οι γονείς των έξι παιδιών, έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από την βραδιά της απονομής των Όσκαρ τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ όσο η Αντζελίνα υποδύεται την κατάσκοπο, ο Μπράντ μένει με τα παιδιά.

Η αναπόφευκτη κούραση και των δύο από τις οικογενειακές υποχρεώσεις τους αποτυπώνεται σε προηγούμενη δήλωση της Αντζελίνα: "Ο μπαμπάς κι η μαμά πρέπει να αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλον. Το παλεύουμε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα καταφέρνουμε και πολύ καλά".

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με τα κουτσομπολιά, μετά το επεισόδιο με την νταντά, το ζευγάρι κοιμάται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες. "Από τότε, η Αντζελίνα έχει 'κατεβάσει ρολά' στη σχέση τους και έχει αποτραβηχτεί συναισθηματικά", αναφέρει πηγή του περιβάλλοντός της.