Η Φάρα Φόουσετ αντεπιτίθεται στους παπαράτσι

31.03.2009
Οι φωτογραφίες της Φάρα Φόουσετ ( Farrah Fawcett) στο αναπηρικό καροτσάκι, που δημοσιεύτηκαν στα έντυπα το περασμένο σαββατοκύριακο, προκάλεσαν την έκρηξη οργής της γνωστής ηθοποιού.

Οι φωτογραφίες της Φάρα Φόουσετ ( Farrah Fawcett) στο αναπηρικό καροτσάκι, που δημοσιεύτηκαν στα έντυπα το περασμένο σαββατοκύριακο, προκάλεσαν την έκρηξη οργής της γνωστής ηθοποιού.

Η πρώην "Αγγελος του Τσάρλι", τα έβαλε με τους φωτογράφους που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα, καθώς συνεχίζει την μάχη με τον καρκίνο.: "Δεν ήθελα να φωτογραφηθώ στο αναπηρικό καροτσάκι, κάτι που προσπαθούν εδώ και καιρό να πετύχουν", είπε η Φάραχ σε συνέντευξη της. Αυτό με εξοργίζει. Με τρελαίνει".

Η ηθοποιός έχει μπει στο στόχαστρο των παπαράτσι, από το 2006 που έγινε γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και πολλές φορές έχει διαμαρτυρηθεί για τις εκτός ορίων τακτικές που χρησιμοποιούν, επιβαρύνοντας την υγεία της: "Το στρες είναι αυτό που θρέφει τον καρκίνο. Το στρες προκαλεί καρκίνο και οι παπαράτσι το ίδιο" δήλωσε εξοργισμένη.

Πριν δύο μέρες, η 62χρονη ηθοποιός εντοπίστηκε από τους φωτογράφους στο αεροδρόμιο του Λος Αντελες και όταν εκείνοι άρχισαν να τη φωτογραφίζουν η ίδια τους ανταπέδωσε το όμοια τραβώντας τους βίντεο με την προσωπική της κάμερα: "Κάτι πρέπει να γίνει. Χρειάζονται εκφοβισμό. Αυτό τους έκανα: τους είπα, 'Ελάτε! Δώστε μου την καλύτερη σας πόζα"!

Στις αρχές του μήνα ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ της ηθοποιού, Γκρεγκ Νέβιους (Graig Nevious), είπε στο "Aceess Hollywood" ότι οι πληροφορίες για την εναλλακτική θεραπεία που ακολουθεί η Φάρα στη Γερμανία είναι ψευδείς. Ο πραγματικός λόγος που επισκέφτηκε την συγκεκριμένη χώρα ήταν για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει και σύντομα θα βγεί στον αέρα.

"Συνεχίζω να ελπίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος που έπαθα καρκίνο, αλλά προς το παρόν δεν μου είναι ξεκάθαρος", συμπέρανε η Φάραχ Φώσετ