Γρουσούζικος ο γάμος του Μπρους Γουίλις!

31.03.2009
Κακό ποδαρικό φαίνεται να έχει ο γάμος του Μπρούς Γουίλις (Bruce Willis) με την 32χρονη Εμα Χέμινγκ(Emma Heming). Μόλις έκαναν και την επίσημη τελετή στο δημαρχείο για να επικυρώσουν τον γάμο τους στο σπίτι του Γούιλις στην Καραϊβική, τους βρήκε το κακό.

Κακό ποδαρικό φαίνεται να έχει ο γάμος του Μπρούς Γουίλις (Bruce Willis) με την 32χρονη Εμα Χέμινγκ (Emma Heming). Μόλις έκαναν και την επίσημη τελετή στο δημαρχείο για να επικυρώσουν τον γάμο τους στο σπίτι του Γούιλις στην Καραϊβική, τους βρήκε το κακό.

Δεν πρόλαβαν να χαρούν καν τον μήνα του μέλιτος και τα δυσάρεστα νέα τους χτύπησαν την πόρτα.

Η επιχείρηση χειμερινών σπορ που διέθετε ο δημοφιλής 56χρονος ηθοποιός στην πολιτεία του Άινταχο (Idaho) των ΗΠΑ, πήρε φωτιά με αποτέλεσμα το πολυτελές θέρετρο να καεί ολοσχερώς.

Ο επικεφαλής της τοπικής πυροσβεστικής, Μπράιαν Μίλερ (Brian Miller) έκανε γνωστό ότι η πυρκαγιά που ξέσπασε την Δευτέρα κατάστρεψε τις εγκαστάσεις του θέρετρου για σκι, "Soldier Mountain", αλλά και ένα μικρότερο παράπλευρο κτήριο, που νοίκιαζε αξεσουάρ χειμερινών σπορ. Έσπευσε όμως να μας καθησυχάσει, τονίζοντας πως κανείς δεν τραυματίστηκε.

Αυτή την περίοδο, ο πρωταγωνιστής του "Die Hard", που διαθέτει και δικό του σπίτι στην περιοχή, συζητούσε με τους υπεύθυνους του δασαρχείου, ένα σχέδιο δημιουργίας μιας νέας πίστας του σκι, που θα διατρέχει εθνικό δρυμό σε όλη την περιφέρεια του βουνού.

Το θέρετρο είχε ολοκληρώσει την φετινή λειτουργία του μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό ήταν απλώς μια περιστασιακή κακοτυχία του έγγαμου βίου τους και ότι δεν θα έχει συνέχεια.