Ο ποιητικός επικήδειος της Τζέιντ Γκούντι

31.03.2009
Ο Τζακ Τουίντ (Jack Tweed) θα διαβάσει στην κηδεία της γυναίκα του Τζέιντ Γκούντι (Jade Goody) ένα ποίημα που έγραψε ο ίδιος.

Ο Τζακ Τουίντ (Jack Tweed) θα διαβάσει στην κηδεία της γυναίκα του Τζέιντ Γκούντι (Jade Goody) ένα ποίημα που έγραψε ο ίδιος. Οι φίλοι του λένε ότι έβαλε όλη την δύναμη της καρδιάς του, για να εκφράσει τα συναισθήματα του για την 27χρονη γυναίκα της ζωής του: "Θέλει η Τζέιντ να είναι περήφανη γι΄αυτόν".

"Δεν τα πηγαίνει καλά με το γραπτό λόγο και τον αγχώνει που πρέπει να μιλήσει μπροστά σε τόσο κόσμο. Αλλά τον ενθαρρύνει η σκέψη ότι η Τζέιντ θα τον ακούει από τον παράδεισο".

Από την κηδεία, που θα γίνει το Σάββατο στις 4 Απριλίου θα απουσιάζουν οι δύο γιοί της, ο 5χρονος Μπόμπι (Bobby) και ο 4χρονος Φρέντι (Freddy), αφού θα βρίσκονται στην Αυστραλία με τον πατέρα τους Τζεφ Μπρέιζερ (Tzeff Brazier).

Αναμένεται να είναι χιλιάδες αυτοί που θα αποχαιρετίσουν την σταρ των ριάλιτι, στο τελευταίο της ταξίδι. Το φέρετρο της θα διατρέξει του δρόμους του Έσσεξ μέσα σε ένα παλιό μοντέλο Ρολς-Ρόις που θα γράφει επάνω στο καπό το όνομα της με λουλούδια.

Εξω από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στο Μπάκχερστ Χιλ (Buckhurst Hill), θα έχουν τοποθετηθεί μεγάλες οθόνες που θα μεταδίδουν απευθείας την νεκρώσιμη τελετή.

Εντωμεταξύ, ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) συλλυπήθηκε την μητέρα της Γκούντι, Τζάκι Μπάντεν (Jackie Budden) και τον άντρα της γράφοντας: "Ηταν πολύ γενναίο κορίτσι! Πρέπει να είστε περήφανη γι΄ αυτή και αυτό που αντιπροσώπευε. Πολλοί θα σωθούν εξαιτίας της.

Ο "βασιλιάς της πόπ" θα στείλει επίσης λουλούδια στην κηδεία της, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της οικογένειας.