Έναν μικρό Ινδό ονειρεύονται οι Μπραντζελίνα

31.03.2009
Μετά την Μαντόνα που βρίσκεται κοντά στην δεύτερη υιοθεσία παιδιού από τους Μαλάουι, έρχεται η είδηση ότι το "πιο διάσημο ζευγάρι" του Χόλιγουντ, η Αντζελίνα( Angelina) και ο Μπράντ(Brad) έχουν εκφράσει την επιθυμία να υιοθετήσουν ένα αγοράκι από την Ινδία.

Μετά την Μαντόνα που βρίσκεται κοντά στην δεύτερη υιοθεσία παιδιού από τους Μαλάουι, έρχεται η είδηση ότι το "πιο διάσημο ζευγάρι" του Χόλιγουντ, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) έχουν εκφράσει την επιθυμία να υιοθετήσουν ένα αγοράκι από την Ινδία.

Η αποκάλυψη έγινε από την ίδια την ηθοποιό την βραδιά της απονομής των Όσκαρ, όταν είπε στον μικρό σταρ της ταινίας "Slumdog Millonaire", ότι ελπίζει να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Ινδία.

Όπως αποκαλύφθηκε χθες, ο 10χρονος Αζαρουντίν Μοχάμεντ (Azharudin Mohammed), είχε ρωτήσει την δημοφιλή ηθοποιό αν σχεδιάζει να μεγαλώσει ένα ορφανό παιδάκι από την Ινδία κι εκείνη του απάντησε: "Καλά, θα σου πω ένα μυστικό... Σύντομα θα το κάνουμε".

Η 33χρονη σταρ γνώρισε επίσης την 9χρονη συμπρωταγωνίστρια του Μοχάμεντ, Ρουμπίνα Άλι (Rubina Ali) στα παρασκήνια της βραδιάς, που χάρισε στην ταινία οκτώ Όσκαρ. Η Τζολί είχε ενθουσιαστεί με τους μικρούς πρωταγωνιστές από την Ινδία, που ξαφνικά βρέθηκαν από την φτωχογειτονιά της πατρίδας τους στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ.

Η δημοφιλής ηθοποιός και ο σύντροφος της Μπραντ Πητ, έχουν ήδη τρία υιοθετημένα παιδιά: τον 8χρονο Μάντοξ (Maddox), από την Καμπότζη, τον 5χρονο Πάξ (Pax) από το Βιετνάμ και την 4χρονη Ζαχάρα (Zahara) από την Αιθιοπία. Υιοθετώντας λοιπόν ένα ακόμη παιδί από την Ινδία, θα πετύχουν "μια οικογένεια ουράνιο τόξο" όπως ονειρεύεται η Αντζελίνα.

Το Νοέμβριο του 2006, το ζευγάρι είχε επισκεφτεί ορφανοτροφείο στην πόλη Πούνε (Pune) της Ινδίας, όπου είχε περάσει αρκετές ώρες με τα παιδιά μοιράζοντας τους παιχνίδια. Ο υπεύθυνος υιοθεσιών του κέντρου τους είχε συμπαθήσει, λέγοντας:

"Ο Μπραντ και η Αντζελίνα λατρεύουν τα παιδιά. Κάθε τους ματιά και κίνηση φανερώνει την λατρεία που τρέφουν για τα παιδιά που φιλοξενούμε εδώ και την εκδήλωσαν γενναιόδωρα. Έτσι, δεν ενθουσιάστηκαν μόνο τα παιδιά μας μαζί τους αλλά και το προσωπικό".

Αν τελικά πραγματοποιηθεί η επιθυμία του Μπραντ να υιοθετήσει ένα ακόμη αγοράκι, θα είναι σχεδόν σίγουρα από την Ινδία.