Η αιματοβαμμένη παραγγελιά της Πάρις.

30.03.2009
Μια παραγγελιά ήθελε να κάνει η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton). Που να ήξερε ότι θα έβλεπε " αστεράκια" και το υψηλής ραπτικής συνολάκι της θα λερωνόταν από τα αίματα του αγαπημένου της;

Μια παραγγελιά ήθελε να κάνει η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton), αλλά που να ήξερε ότι θα έβλεπε " αστεράκια" και το υψηλής ραπτικής συνολάκι της θα λερωνόταν από τα αίματα του αγαπημένου της;

Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Η κοσμική Πάρις διασκέδαζε πρόσφατα σε κλαμπ του Μαιάμι, όταν της ήρθε η επιθυμία να λικνιστεί στους ρυθμούς του "Like a virgin" της Μαντόνα.

Αποφάσισε λοιπόν να πλησιάσει τον DJ και να ζητήσει το αγαπημένο της τραγούδι. Όμως ο θηριώδης σωματοφύλακας του, φαίνεται ότι είχε άλλα μουσικά γούστα και την έσπρωξε μακριά!

Η λεπτοκαμωμένη Πάρις, εκτοξεύθηκε στο αέρα, και το καινούργιο της αμόρε Νταγκ Ράινχαρτ (Doug Reinhart) έτρεξε να την σώσει. Τότε άναψαν τα αίματα.

"Μέσα σε μια στιγμή άλλαξαν όλα. Εκεί που η Πάρις και ο Ντουκ περνούσαν ωραία στο μπαρ του ξενοδοχείου Φωτενμπλό (Fontainbleu), επικράτησε χάος όταν η Πάρις ζήτησε από τον DJ την δημοφιλή επιτυχία της Μαντόνα. Ο σωματοφύλακας του την έσπρωξε και εκείνη στην κυριολεξία "πέταξε". Ο Ντιούκ έτρεξε να "καθαρίσει" για την αγαπημένη του, και τον πήραν τα αίματα που λέρωσαν το πουκάμισο και το φόρεμα της καλής του" αποκάλυψε θαμώνας του μπαρ... Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η Πάρις αν και έτρεμε από την ταραχή της, χαριτολογώντας είπε: "Δεν θα ξαναζητήσω Μαντόνα. Ήταν η τελευταία φορά".

Το καλό της παραγγελιάς που "βάφτηκε με αίμα" είναι ότι ο Ντιουκ έγινε ο ήρωας της Πάρις. Δεν σταμάτησε να τον φιλάει και να τον αποκαλεί άντρα με Α κεφαλαίο!