Έγινε της ξανθιάς...

24.03.2009
Μπορεί να σαρώνουν σε τηλεθέαση, όμως στα παρασκήνια ξεκίνησαν τα παρατράγουδα.... Ο λόγος για τις 50 καλλίγραμμες κυρίες στην «Εκδίκηση της ξανθιάς«, που off κάμερα παίρνουν η μία εκδίκηση από την άλλη.

Μπορεί να σαρώνουν σε τηλεθέαση, όμως στα παρασκήνια ξεκίνησαν τα παρατράγουδα.... Ο λόγος για τις 50 καλλίγραμμες κυρίες στην «Εκδίκηση της ξανθιάς«, που off κάμερα παίρνουν η μία εκδίκηση από την άλλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, οι κοπέλες έχουν ήδη χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, τα οποία έχουν να κάνουν με την αναγνωρισιμότητά τους. Λέγεται πως οι πιο προβεβλημένες απαιτούν μεγαλύτερο ρόλο και περισσότερες δηλητηριώδεις ατάκες προς τους παίκτες, με αποτέλεσμα οι υπόλοιπες να δυσανασχετούν.

Μάλιστα, το «παρεάκι» των 5-6 πιο famous κοριτσιών σνομπάρει ανοιχτά τις υπόλοιπες, πότε με σπόντες την ώρα της προετοιμασίας και άλλοτε αγνοώντας τες επιδεικτικά.

Δεν είναι όμως η μόνη κόντρα που έχει αναπτυχθεί στο παρασκήνιο της εκπομπής. Κάποιες κοπέλες αποδείχθηκε πως είχαν κοινά σημεία στο ερωτικό τους παρελθόν, με αποτέλεσμα να γίνουν κι εκεί μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Μάλιστα, λέγεται πως νεαρός επώνυμος επιχειρηματίας έγινε πρόσφατα κυριολεκτικά μήλο της Έριδας μεταξύ δύο ξανθών δεσποινίδων.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι και όσα έγιναν πρόσφατα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Οι κοπέλες είχαν προσκληθεί στο ΟΛΑ και κάποιες διεκδίκησαν μεγαλύτερο ρόλο και περισσότερα δευτερόλεπτα on air από τις υπόλοιπες, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να ακουστούν ατάκες του τύπου «και ποια είναι αυτή...» και πάει λέγοντας.

Πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας ουδόλως ασχολείται με αυτά και καλά κάνει βλέποντας τα υψηλά νούμερα της εκπομπής, που ανέβηκαν κι άλλο σε σχέση με την πρεμιέρα: 35,7% στο σύνολο και 37,7% στα περιβόητα πλέον νεανικά κοινά 15-44 έδειξε το ραβασάκι της AGB. Γι’ αυτό και ο ίδιος πρόσφατα διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν την επόμενη τηλεοπτική περίοδο να αναλαμβάνει τον «Όμορφο κόσμο».