Ημίγυμνη σε κλαμπ

24.03.2009
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θαμώνες γνωστού κοσμικού μαγαζιού των βορείων προαστίων, όταν είδαν νεαρή γόνο γνωστής οικογένειας των Αθηνών σε νυχτερινή της έξοδο πριν από λίγο καιρό να αποκαλύπτει το αλαβάστρινο μπούστο της σε κοινή θέα.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θαμώνες γνωστού κοσμικού μαγαζιού των βορείων προαστίων, όταν είδαν νεαρή γόνο γνωστής οικογένειας των Αθηνών σε νυχτερινή της έξοδο πριν από λίγο καιρό να αποκαλύπτει το αλαβάστρινο μπούστο της σε κοινή θέα. Ντυμένη με ένα εντυπωσιακό, κατακόκκινο μίνι φόρεμα, που τόνιζε τη λεπτή της μέση και αναδείκνυε το μπούστο της με ένα βαθύ ντεκολτέ και λεπτές τιράντες, διασκέδαζε με φίλους της στον υπερυψωμένο prive χώρο του κλαμπ.

Η καλλίγραμμη Αθηναία VIP ήταν σε εξαιρετικά κέφια και το επίκεντρο της βραδιάς, όχι μόνο για τη συντροφιά της, αλλά και για όλους τους θαμώνες του κλαμπ, που δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα βλέμματά τους από τις εντυπωσιακές φιγούρες που έκανε όλο χάρη και νάζι... κλέβοντας κυριολεκτικά την παράσταση.

Επειδή όμως έπεφταν συνεχώς οι τιράντες του φορέματός της, αποκαλύπτοντας μέρος του στήθους της, εκείνη εκνευρίστηκε και λίγο αργότερα προς μεγάλη έκπληξη, αλλά και χαρά, φυσικά, των κυρίων, μια απότομη ? πιθανότατα κατά λάθος? κίνησή της έκανε το ντεκολτέ να πέσει τόσο, ώστε να αποκαλύψει το στήθος της.

Παρά την αρχική αμηχανία που της προκάλεσε το γεγονός, συνέχισε ατάραχη το χορό της, τοποθετώντας με κομψές κινήσεις τις τιράντες της πάλι στη θέση τους, χωρίς να χάσει ούτε λεπτό το κέφι και τη διάθεσή της. Η απρόοπτη αποκάλυψη, όπως ήταν φυσικό, έγινε θέμα συζήτησης σε όλα τα κοσμικά πηγαδάκια των βορείων προαστίων, που συνοδεύτηκε από λίαν κολακευτικά σχόλια για τα αναμφισβήτητα κάλλη της όμορφης δεσποινίδας.