Ο Μουτσινάς έδιωξε την Ζαρίφη από το σπίτι του

23.03.2009
Τελικά, αυτό το δίδυμο θα μας απασχολεί πολύ περισσότερο απ’ όσο φανταζόμασταν. Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη, που δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, όχι μόνο στα επαγγελματικά τους, αλλά και στη μεταξύ τους σχέση!

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Τα προβλήματα του πολυσυζητημένου τηλεοπτικού διδύμου της φετινής χρονιάς δεν έχουν τέλος. Ακόμη και τώρα, μετά την αποχώρησή τους από το πρωινό του ΑΝΤ1, οι περιπέτειές τους συνεχίζονται. Μόνο που πλέον δεν θα τις περάσουν παρέα, αφού οι φήμες τους θέλουν να έχουν τσακωθεί! Σύμφωνα με άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον του Νίκου, την περασμένη εβδομάδα ο παρουσιαστής κάλεσε την Κατερίνα στο σπίτι του, αφού πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για τους δυο τους τους τελευταίους μήνες και έπρεπε να τα συζητήσουν.

Το κλίμα μεταξύ τους ήταν ηλεκτρισμένο από το πρώτο λεπτό και η «έκρηξη» δεν άργησε να έρθει. Κουβέντα την κουβέντα η συζήτηση «άναψε» και οι δύο παρουσιαστές και φίλοι μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν. Ο ένας έριχνε ευθύνες στον άλλο για το κακό αποτέλεσμα του «Πρωινού καφέ», κάτι που ουσιαστικά τους έθεσε εκτός εκπομπής. Ο Νίκος, που είναι περισσότερο οξύθυμος, δεν άργησε να δείξει στην Κατερίνα την... πόρτα πριν τα πράγματα ξεφύγουν εντελώς. Ο λεκτικός καβγάς λοιπόν συνεχίστηκε, μέχρι που η Κατερίνα βρέθηκε έξω από το σπίτι του Νίκου χωρίς να το καταλάβει. Έκτοτε δεν έχουν ανταλλάξει ούτε «καλημέρα» ούτε καν ένα γραπτό μήνυμα προκειμένου να συζητήσουν και να ξεχάσουν την κακιά στιγμή.

Όπως είναι φυσικό, θελήσαμε να επιβεβαιώσουμε το παραπάνω περιστατικό επικοινωνώντας με έναν (τουλάχιστον) εκ των «πρωταγωνιστών», όμως δεν σταθήκαμε τυχεροί. Ούτε ο Νίκος, αλλά ούτε και η Κατερίνα απάντησαν στις κλήσεις μας, κάτι που κάνουν συνειδητά σε όλους όσοι τους καλούν τις τελευταίες δύο εβδομάδες και μέχρι να καταλαγιάσει ο θόρυβος γύρω από τα ονόματά τους.