Έπασχε από επιληψία ο γιος του Τραβόλτα;

07.01.2009
Τις πιο δύσκολες και τραγικές στιγμές ζει η οικογένεια του Τζον Τραβόλτα, μετά τον θάνατο του 16χρονου γιου τους, Τζετ στο σπίτι τους στις Μπαχάμες. Η οικογένεια Τραβόλτα από το βράδυ της Δευτέρας
Τις πιο δύσκολες και τραγικές στιγμές ζει η οικογένεια του Τζον Τραβόλτα, μετά τον θάνατο του 16χρονου γιου τους, Τζετ στο σπίτι τους στις Μπαχάμες. Η οικογένεια Τραβόλτα από το βράδυ της Δευτέρας βρίσκεται στη Φλόριντα, όπου ταξίδεψαν με το ιδιωτικό τζετ, ενώ μαζί τους μεταφέρθηκε και η σωρός του Τζετ.

Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη στη Φλόριντα, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που διατηρεί εκεί ο διάσημος ηθοποιός, ενώ με την σύζυγό του, Κέλι Πρέστον επιθυμούν η κηδεία να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και για του λόγου το αληθές, έχουν λάβει αυστηρά μέτρα προστασίας και μεγάλος αριθμός ιδιωτικών αστυνομικών περιφρουρεί το σπίτι της οικογένειας, ενώ αναμένεται να αποκλείσουν και από αέρος τον χώρο που θα γίνει η κηδεία.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει καταφέρει να δει από κοντά τον 54χρονο ηθοποιό, παρά μόνο οι στενοί συνεργάτες του, συγγενικά πρόσωπα και οι τραυματιοφορείς που μετέφεραν τον γιο του στο νοσοκομείο. Μάλιστα, αποκάλυψαν ότι ο Τραβόλτα βρισκόταν σε κατάσταση ισχυρού σοκ, τρέχοντας σαν τρελός πίσω από το ασθενοφόρο. Γενικά, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του είναι συντετριμμένοι από την απώλεια και το γεγονός ότι έζησαν τον γιο τους λίγο καιρό.

Όσο για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του; Εδώ υπάρχει μεγάλο μυστήριο. Επίσημα, μετά την αυτοψία που έγινε, αιτία θανάτου είναι η επιληψία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο μικρός είχε επιληπτικό επεισόδιο την ώρα που έκανε ντους, ενώ ο πατέρας του και οι γιατροί προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη. Χωρίς αποτέλεσμα, όμως, αφού ο Τζετ κατά την πτώση του στην μπανιέρα χτύπησε σοβαρά. Ο μικρός έχασε τη ζωή του κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο.

Ο 16χρονος στο παρελθόν είχε επεισόδια επιληψίας και για το λόγο αυτό οι διάσημοι γονείς του είχαν δύο νταντάδες να τον προσέχουν, εκ των οποίων ο ένας ήταν άνδρας. Πάντως, ο Τραβόλτα και η Πρέστον είχαν αποκαλύψει στο παρελθόν (και υποστηρίζουν ακόμη) ότι ο γιος τους προσβλήθηκε σε ηλικία 2 ετών από την ασθένεια Καβασάκι, που με την πάροδο των χρόνων προκαλεί καρδιακά προβλήματα, ακόμη και ανακοπή.