Μία δεύτερη κόρη για Γκάρνερ - Άφλεκ!

07.01.2009
Την δεύτερη κόρη τους καλωσόρισαν την Τρίτη η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ. Η πρωταγωνίστρια του «Alias» έφερε στον κόσμο, σε ιδιωτικό μαιευτήριο του Λος Άντζελες, ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Την δεύτερη κόρη τους καλωσόρισαν την Τρίτη η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ. Η πρωταγωνίστρια του «Alias» έφερε στον κόσμο, σε ιδιωτικό μαιευτήριο του Λος Άντζελες, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ από το πλευρό της συζύγου του δεν έχει λείψει στιγμή ο Άφλεκ.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές. Παρά μόνο ο εκπρόσωπος του ζευγαριού ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα, τονίζοντας ότι μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Γκάρνερ και Άφλεκ έχουν ακόμη μία κόρη την 3χρονη Βάιολετ.

Η Τζένιφερ τις τελευταίες μέρες πριν τον τοκετό έμενε στο σπίτι κι έβγαινε λίγες φορές είτε για να κάνει βόλτες με την Βάιολετ είτε για να πάει τη μικρή στο σχολείο, αφού η διάσημη μητέρα έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το μεγάλωμα της μικρής.

Εξάλλου, οι στενοί φίλοι του ζευγαριού έχουν να λένε πόσο στοργικοί και υπεύθυνοι γονείς είναι το διάσημο ζευγάρι και δη η Γκάρνερ. Μάλιστα, ο πρώην συμπρωταγωνιστής της στο «Alias» (υποδυόταν τον πατέρα της) και στενός φίλος της ηθοποιού, Βίκτορ Γκάρμπερ μαζί με τα συγχαρητήρια και τις ευχές που έστειλε στη μητέρα, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι εκείνη δεν έχει ανάγκη από συμβουλές για το μωρό, αφού γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά της μητρότητας.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια - οπότε και γεννήθηκε η πρώτη κόρη της - η Γκάρνερ έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της, για να μεγαλώσει τη μικρή. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Γκάρνερ και Αφλεκ επιβεβαίωσαν τη δεύτερη εγκυμοσύνη τον περασμένο Αύγουστο κι αφού πια ήταν εμφανή τα σημάδια.