Γιάννης Βαρδής: Οικογενειακά στον δρόμο του Μοσχάτου που ονομάστηκε οδός Αντώνη Βαρδή

22.09.2024
Γιάννης Βαρδής: Οικογενειακά στον δρόμο του Μοσχάτου που ονομάστηκε οδός Αντώνη Βαρδή
Μια πολύ σημαντική στιγμή για όλη την οικογένεια

Σίγουρα δε θα ξεχάσουν ποτέ αυτή την ημέρα ο Γιάννης Βαρδής, η σύζυγός του Νατάσα Σκαφίδα και τα παιδιά τους, αλλά και τα ανίψια του μεγάλου συνθέτη και τραγουδιστή Άκης Δείξιμος και Κώστας Δόξας αφού την Παρασκευή όλοι μαζί βρέθηκαν στο Μοσχάτο, τη γειτονιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο πατέρας του Αντώνης Βαρδής καθώς το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να δώσει το όνομά του σε έναν δρόμο της περιοχής προς τιμήν του.

Στην αποκάλυψη της ταμπέλας εκτυλίχθηκαν πολύ συγκινητικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη τους ενώ μετά την ονοματοδοσία ακολούθησε μεγάλη συναυλία με τον Γιάννη Βαρδή και τον Χάρη Βαρθακούρη στην κεντρική πλατεία του Μοσχάτου που γέμισε ασφυκτικά από κόσμο.

Ο ξάδερφος του Γιάννη Βαρδή, Άκης Δείξιμος τον οποίο και είχε βαφτίσει κιόλας ο Αντώνης Βαρδής δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τη συγκινητική αυτή στιγμή και έγραψε:
«Μια σπουδαία μέρα η χθεσινή. Στο Μοσχάτο δόθηκε το όνομα του νονού μου και θείου μου ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ σε δρόμο στη γειτονιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ο ξάδερφος μου @giannisvardis καθώς και όλη η οικογένεια ήταν παρόντες. Ακολούθησε σπουδαία συναυλία στην πλατεία Ταξίαρχου Παπαντώνη με τους @giannisvardis @harryvarthakouris
Ευχαριστώ τον φίλο μου υπουργό @vspanakis που ήταν παρόν καθώς και όλους τους συναδέρφους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου»

Τελευταία τροποποίηση στις 22.09.2024 - 05:23