Κορινθίου-Αϊβάζης: Είναι επίσημο. Μαζί στη σκηνή μετά τον χωρισμό. Τα σχόλια του κόσμου

05.09.2024
Κορινθίου-Αϊβάζης: Είναι επίσημο. Μαζί στη σκηνή μετά τον χωρισμό. Τα σχόλια του κόσμου
Μαζί θα περάσουν τον χειμώνα επαγγελματικά

Μπορεί να ανακοίνωσαν πως δίνου τέλος στον γάμο τους μετά από 17 χρόνια σχέσης και 14 έγγαμου βίου αλλά επαγγελματικά παραμένουν μαζί τουλάχιστον για αυτή τη θεταρική σεζόν.

Όπως ανακοίνωσαν επίσημα θα συμπρωταγωνιστήσουν στην παράσταση "Ο τελευταίος χορός" -σημαδιακό;- στο ΄΄Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τον Οκτώβριο σε σκηνοθεσία της Ρέϊνας Εσκενάζυ. Και αυτό το διάστημα ξεκίνησαν και οι πρόβες τους.

Στη φωτογράφηση της παράστασης τους βλέπουμε αγκαλιά με τον Γιάννη Αϊβάζη να χαμογελάει πλατιά. Και φυσικά ο κόσμος ξεκίνησε άμεσα τα σχόλια. Οι περισσότεροι καλοπροαίρετα τους λένε οτι είναι πολύ ταιριαστοί μαζί και να το ξανασκεφτούν ή τους εύχονται απλά να τα ξαναβρούν. Υπάρχουν όμως και σχόλια δηλητήριο που γράφουν πως δεν πιστεύουν πως ο χωρισμός τους είναι πραγματικός και νομίζουν οτι όλο αυτό έχει γίνει ως διαφημιστικό κόλπο για το πρόμο της παράστασης.

Η ίδια η Μαρία Κορινθίου πάντως που από την ανακοίνωση του χωρισμού και μετά δεν σηκώνει εύκολα τηλέφωνο, με ένα στόρι δικαιολογήθηκε για αυτό ανακοινώνοντας ότι πήζουν στις πρόβες.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.09.2024 - 19:15