Οικονομάκου- Cerella: Ο διάλογος στο instagram και η υπόσχεση

06.09.2024
Οικονομάκου- Cerella: Ο διάλογος στο instagram και η υπόσχεση
Φουντώνει ο έρωτας

Χωριστά έχουν περάσει το τελευταίο διάστημα η Αθηνά Οικονομάκου και ο Bruno Cerella. Εκείνη έχει ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα σειρά "Έχω παιδιά" και έκανε και τη φωτογράφηση των ρούχων της εταιρείας που έχει με τη Μαίρη Συνατσάκη και εκείνος αφού επέστρεψε για λίγο στην Ιταλία έφυγε και το καθιερωμένο ετήσιο ταξίδι του στις Μαλδίβες.

Όπως αποκάλυψε σε σειρά από ποστ που έκανε αυτό το ταξίδι το κάνει κάθε χρόνο για τις καταδύσεις και την υποβρύχια φωτογραφία που είναι το χόμπι του καθώς εκεί βρίσκει ιδανικό περιβάλλον και απίθανες ευκαιρίες για μοναδικές εικόνες. Και αν κρίνουμε από αυτές που πόσταρε θα συμφωνήσουμε σίγουρα μαζί του.

Χθες λίγο πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής, πόσταρε μια φωτογραφία του σε ένα μηχανάκι να κρατάει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και μετά τις ευχαριστίες προς όσους έκαναν τι ταξίδι του αξέχαστο έγραψε κι ένα προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά Οικονομάκου. "I'm on my way" δηλαδή οτι έρχεται. Για να του απαντήσει εκείνη λίγο αργότερα "Γύρνα σπίτι".

OIKONOMAKOU_CERELLA_DIMOSSIOS_DIALOGOS_10_8e477.jpg

Αυτός όμως δεν ήταν ο μόνος δημόσιος διάλογος που είχαν οι δυο τους αυτές τις ημέρες που εκείνος δεν είναι κοντά της. Σε ένα βίντεο που έβαλε και σοτ οποίο κολυμπάει με σαλάχια να περνάνα παντού γύρω του η Αθηνά σχολιάσε οτι το αγαπάει αυτό για να της απαντήσει ο Bruno με μια υπόσχεση "Next year agapi"...

OIKONOMAKOU_CERELLA_DIMOSSIOS_DIALOGOS_9_2e52d.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 06.09.2024 - 02:53