Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Τι να πω; Ότι προσπαθώ να μείνω έγκυος; Δεν το ήξερε κανείς»

05.09.2024
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Τι να πω; Ότι προσπαθώ να μείνω έγκυος; Δεν το ήξερε κανείς»
Ο γιος της γεννήθηκε στις αρχές Μαρτίου

Για την προσπάθειά της να αποκτήσει το παιδί της, τα συναισθήματά της και τη ζωή της με το μωρό αυτούς τους έξι μήνες αλλά και το πώς της έχει αλλάξει την κοσμοθεωρία μίλησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε εκτενώς στην απόφασή της και την επιθυμία της να γίνει μαμά και τις πολλαπλές προσπάθειες που έκανε για να το πετύχει.

«Δεν είχα εκδηλώσει την επιθυμία, αλλά το προσπαθούσα. Το ήθελα και το προσπαθήσαμε πολύ. Το ένιωθα ότι θα γίνει όταν μου το είπανε. Μπορεί να είναι κι η επιθυμία. Για την προσπάθεια τι να πω; Ότι προσπαθώ να μείνω έγκυος; Δεν το ήξερε κανείς. Μόνο εγώ κι εκείνον που τον ενδιέφερε.

Μπορεί, αν το ήξερε η μαμά μου, να μου έβαζε μία αγωνία κι ένας άγχος παραπάνω κι ότι κάθε φορά απογοητεύω ένα εξτρά άτομο, ενώ ήταν κάτι εντελώς δικό μου και θα μπορούσε να μην έχει συμβεί. Οι άλλοι σου ασκούνε μία πίεση ότι πρέπει σώνει και καλά να τα καταφέρεις. Ίσως υποσυνείδητα να ήτα κι αυτός ο λόγος που δεν το έλεγα». Είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου και συνέχισε:

«Οι πρώτοι άνθρωποι που ειδοποίησα ήταν η μαμά μου κι ο αδερφός μου. Η μαμά μου δεν το ήξερε, αλλά δεν ήξερε ότι κάθε φορά η κόρη της προσπαθούσε. Χάρηκε πάρα πολύ. Έχει τέσσερα εγγόνια από τον αδερφό μου και δεν είναι η πιεστική μαμά που λέει πότε θα μου κάνεις εγγόνι. Ήξερε ότι κι εγώ είμαι ελεύθερο πνεύμα και ότι με ευχαριστούσαν κι άλλα πράγματα. Δεν είναι η παραδοσιακή μαμά».

Ενώ αναφέρθηκε και στο πώς είναι για εκείνη η μητρότητα αλλά και τι άλλαξε η έλευση του παιδιού της στην κοσμοθεωρία της λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Πριν το παιδί μου ήμουν ταγμένη στη δουλειά μου»

Τελευταία τροποποίηση στις 05.09.2024 - 18:26