Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω κινδυνεύσει σε άπειρες στιγμές της ζωής μου»

02.09.2024
Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω κινδυνεύσει σε άπειρες στιγμές της ζωής μου»
Η σχέση του με τα παιδια του και τους παπαράτσι

Μπορεί ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος χθες να φοβόταν ότι δε θα έχει πια τι να πει με τον πρώτο καλεσμένο της εκπομπής «Στούντιο 4» που έκανε πρεμιέρα με τον Γιάννη Στάνκογλου ως πρώτο καλεσμένος λέγοντας γελώντας πως ξέρει πια μέχρι και το ΑΦΜ του αλλά τελικά κάτι βρήκαν να πουν μαζί με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε στον καναπέ και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την πρώτη φορά που είδε τον εαυτό του σε παπαράτσι:

«Όταν είδα την πρώτη μου παπαρατσική φωτογραφία, που δεν είχα δώσει και κανένα δικαίωμα, που ήμουν σε ένα νησί, την Αίγινα, και είδα τη φωτογραφία με την πρώην σύζυγό μου, τα παιδιά μου και το καροτσάκι να πηγαίνω, σκέφτηκα “πότε με έβγαλε αυτός, που ήταν;”.

Με φόβισε αυτό. Με φοβίζει το ότι γίνεται κάτι και αυτό θα μείνει στο ηλεκτρονικό σύστημα για μια ζωή, για πάντα. Ή μπορεί να έχεις δώσει μια συνέντευξη και ενώ μπορεί να είναι άλλο το θέμα της συνέντευξης, η επικεφαλίδα να είναι κάτι που να μην έχει σχέση με τη συνέντευξη. Και λες "πω, πω!"».

Όμως όπως είπε ο ίδιος παρά το φόβο του, εάν είχε σχέση, δεν θα κρυβόταν σε δημόσιες εμφανίσεις του: «Γενικώς, επειδή δεν βγαίνω και πάρα πολύ έξω... Άμα τη γουστάρω, βεβαίως και θα την αγκαλιάσω και θα τη φιλήσω τη σχέση μου δημόσια. Δεν αφήνω τον φόβο να με επηρεάσει. Ξέρω ότι μετά θα ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι» είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα αναφέρθηκε στις τρέλες που έκανε στην εφηβεία του:

«Σίγουρα έχω κινδυνεύσει σε άπειρες στιγμές της ζωής μου. Αν σκεφτώ ότι στα 12-13 μου οδηγούσα μηχανή που δεν το ξέρανε οι γονείς μου, στο χωριό, χωρίς κράνος, με παντόφλα για να πάω να δω τη φίλη μου στο άλλο χωριό, ή ότι έπαιρνα τις μηχανές των φίλων μου… Ήταν επικίνδυνο στα 12, 13, 14 χρονών, δεν έχεις εμπειρία… Και τώρα δηλαδή μπορεί να έχεις πιει τους τέσσερις καφέδες σου και τις τρεις μπύρες σου...» και αναφέρθηκε και στο αν φοβάται για το τι θα κάνουν τα δικά του παιδιά:

«Έχω τόση εμπιστοσύνη στην κόρη μου και τον γιο μου… Έχει να κάνει με το πόση εμπιστοσύνη έχεις στο παιδί σου. Βλέπεις ότι το παιδί από μόνο του έχει ένα μέτρο στο πώς συμπεριφέρεται στη ζωή του. Δεν είναι θέμα του να είσαι ατρόμητος. Το έχω ζήσει κι εγώ το ακραίο. Νομίζω ότι πρέπει να τα κάνουν όλα αυτά που έκανα κι εγώ, πρέπει να στηριχτούν στα πόδια τους και να δουν πώς είναι η ζωή. Ίσα-ίσα που τους προτρέπω να κάνουν πράγματα και να κάνουμε και πράγματα μαζί».

Ενώ μίλησε και για τα οικονομικά του θέλω και δήλωσε πως δε φοβάται να ζήσει και με λίγα.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.09.2024 - 21:10