Η Σοφία Μουτίδου κοντράρεται με την κόρη της στο make up 80's Vs 2020's

Η Σοφία Μουτίδου κοντράρεται με την κόρη της στο make up 80's Vs 2020's
Βίντεο μαζί με την κόρη της έκανε η ηθοποιός

Μέχρι πριν μερικά χρόνια η κόρη της Σοφίας Μουτίδου, Δήμητρα δεν παρακολουθούσε τα βίντεο που έκανε η μητέρα της στο You Tube γιατί βαριόταν. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός η μικρή της έλεγε πως την ακούει όλη μέρα στο σπίτι δεν έχει λόγο να την ακούει και στο διαδίκτυο.

Τα χρόνια όμως πέρασαν, η Δήμητρα μεγάλωσε, κοντεύει 16 χρονών πια και απέκτησε άλλο ενδιαφέρον για ότι κάνει η μαμά της. Και αυτό το βίντεο που παρακολουθήσαμε και ομολογούμε απολαύσαμε ιδιαιτέρως ήταν δική της ιδέα.

MOYTIDOU_KAI_KORI_2_75ca6.jpg

Να κοντραριστούν μαμά και κόρη στα make up trends της γενιάς τους. η Σοφία λοιπόν ανέλαβε να δείξει πως βάφονταν στα 80's και η Δήμητρα πώς βάφονται τα κορίτσια σήμερα.

Πέρα από το απίθανο χιούμορ που ολοφάνερα έχουν και οι δύο, η σχέση ανάμεσά τους είναι πραγματικά απολαυστική. Οι ατάκες δε κι από τις δύο πλευρές ξεκαρδιστικές. Τόσο για το τελικό αποτέλεσμα τους μακιγιάζ τους, όσο και για τον τρόπο που η κάθε μία το δημιούργησε αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιούσαν αμφότερες. Σίγουρα μας έφτιαξε τη μέρα και ψηφίζουμε μαμά και κόρη να κάνουν περισσότερα βίντεο μαζί. Δείτε τις. Απόλαυση.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.08.2024 - 02:34