Μαυρίκιος και Ιλάειρα: Μπήκε στο μήνα της και πλέον μετράνε τις μέρες για τη γέννηση της κόρης τους

Μαυρίκιος και Ιλάειρα: Μπήκε στο μήνα της και πλέον μετράνε τις μέρες για τη γέννηση της κόρης τους
Ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους και περιμένουν πώς και ως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πριν το τέλος του Ιουλίου αναμένεται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, την κορούλα τους που έχει ήδη αποφασίσει να της δώσουν το όνομα Ιωάννα- Μελωδία.

Αν και στην αρχή ήταν πολύ επιφυλακτικοί, είχαν και μια άτυχη εγκυμοσύνη πριν από ενάμιση περίπου χρόνο και φοβόντουσαν, όταν πια πέρασαν οι πρώτοι μήνες το έζησαν για τα καλά.

Τι απίθανες φωτογραφήσεις εγκυμοσύνης, τι αγορές –χωρίς τέλος- για την πιτσιρίκα που έρχεται, gender reveal party με τον τρελά ευτυχισμένο Μαυρίκιο να τρέχει γύρω γύρω ενθουσιασμένος για το φύλο του μωρού.

Και φυσικά ένα shower party που δεν έχετε ξαναδεί όμοιό του. Στο φουλ. Με τους δύο μέλλοντες γονείς να απολαμβάνουν κάθε στιγμή αυτού του μαγικού ταξιδιού για το ερχομό του μωρού τους.

Και πλέον μπήκαν στην τελική ευθεία. Από το Πάσχα που είχαμε μιλήσει γνωρίζαμε πως σύμφωνα με τη γιατρό που παρακολουθεί την Ιλάειρα καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ο τοκετός αναμένεται γύρω στις 15 Ιουλίου.

Σήμερα η μέλλουσα μανούλα ανακοίνωσε πως μπήκε στο μήνα της. Δημοσιεύοντας κάποιες πόζες από τη φωτογράφησή τους έγραψε:
«Κάποιες φορές σε κοιτάζω και αναρωτιέμαι πως γίνεται να μην είδε κανείς αυτό που βλέπω εγώ στα δικά σου μάτια. Σ´αγαπώ. Φίλες και φίλοι μου έφτασε η ώρα μπήκαμε στο μήνα μας» Με το καλό!

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2024 - 11:15