Ελεονώρα Μελέτη: Είδαμε τι βρήκε με την κόρη της έξω από το σπίτι της και λιώσαμε

Ελεονώρα Μελέτη: Είδαμε τι βρήκε με την κόρη της έξω από το σπίτι της και λιώσαμε
Απρόσμενη συνάντηση στη βόλτα τους έξω από το σπίτι.

Μεγάλη αδυναμία έχει η Ελεονώρα Μελέτη στην μοναχοκόρη της, Αλεξάνδρα. Η παρουσιάστρια και πλέον και Ευρωβουλευτής όταν δεν έχιε επαγγελματικές υποχρεώσεις περνάει αποκλειστικά τον χρόνο της με τη μικρή της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει βίντεο με την Αλεξάνδρα - που έχει πραγματικά μοναδικό στιλ από τα πρώτα της βήματα- να τη βάφει και να τη χτενίζει χρησιμοποιώντας την ως μια μεγάλη κούκλα με την Ελεονώρα να απολαμβάνει κάθε τους στιγμή μαζί.

Ένα άλλο κοινό που έχουν μαμά και κόρη είναι η αγάπη τους για τη φύση και τα ζώα. Ως οικογένεια κάνουν όποτε τους το επιτρέπουν οι δουλειές συχνές εξορμήσεις σε κοντινούς ή και πιο μακρινούς προορισμούς επιλέγοντας συνήθως μέρη κοντά σε φυσικά περιβάλλοντα, δάση, ποτάμια, βουνά. Και φυσικά θάλασσα αφού η Ελεονώρα είναι δεινή wind surfer και η Αλεξάνδρα δεν νομίζουμε να αργήσει και πολύ να ακολουθήσει τα βήματά της.

Χθες μαμά και κόρη βγήκαν για περπάτημα στην περιοχή τους και είχαν μια απρόσμενη συνάντηση που τις τρέλανε και τις δύο. Είδαν ξαφνικά μπροστά τους ένα κάτασπρο μικρό κουνελάκι και η Αλεξάνδρα που είναι ένα πολύ τρυφερό πλάσμα δεν ήθελε να το αφήσει. Θέλωνα κλάψω χωρίς αυτό.. Είναι πάρα πολύ γλυκούλι... Αν και δεν το έχουμε επιβεβαιώσει είμαστε σχεδόν σίγουρες πως το κουνέλι βρήκε μια γωνιά στο φιλόξενο σπίτι τους. Εξάλλου η Ελεονώρα στην πορεία των χρόνων έχει μαζέψει πολλά αδέσποτα από τους δρόμους. Στο κουνέλι θα κόλλαγε;

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2024 - 02:57