Χριστίνα Μπόμπα: Τι της ζήτησαν οι δίδυμες για το πάρτι των γενεθλίων τους;

Χριστίνα Μπόμπα: Τι της ζήτησαν οι δίδυμες για το πάρτι των γενεθλίων τους;
Η Αριάνα και η Φιλίππα έγιναν 3 ετών.

Τα δίδυμα κοριτσάκια της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη έκλεισαν τα τρία τους χρόνια στις 23 Ιουνίου αλλά το πάρτι των γενεθλίων τους οργανώθηκε χθες. Κι αυτό γιατί όλη η οικογένεια μαζί με γιαγιάδες, θείες και φίλους κολλητούς το τριήμερο ταξίδεψε στην Άνδρο για μίνι διακοπές.

Έτσι ναι, μεν έκοψαν τούρτα εκεί για το καλό, αλλά ο επίσημος εορτασμός των κοριτσιών έγινε χθες το απόγευμα με ένα σούπερ pool party σε πριβέ χώρο που μεταμορφώθηκε ειδικά για την περίσταση. Και μπορεί η Χριστίνα και ο Σάκης να μη δημοσίευσαν ακόμα τίποτα από τη γιορτή των κοριτσιών τους, αλλά η κολλητή τους φίλη Γιολάντα Καλογεροπούλου έβαλε ένα μικρό story στο οποίο φαίνεται ο τέλειος χώρος στολισμένος στα λευκά και τα ροζ χρώματα, με απίθανα φουσκωτά που ξετρέλαναν τις μικρές που δεν σταμάτησαν να χοροπηδάνε μέσα στα χρωματιστά μπαλόνια.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, τα κορίτσια γίνονται 3 ετών σε λίγο, όποτε περάσαμε τη δυσκολία της αρχής. Έχουν ξεκινήσει κάτι σαν παιδικό, είναι σαν play group που πηγαίνουν μόνες τους, χωρίς εμένα πια, για λίγες ώρες με άλλα παιδάκια. Του χρόνου θα πάνε σε παιδικό σταθμό κανονικά. Τα πρώτα δύο χρόνια μέχρι να πάνε σχολείο, δεν προλάβαινα να κάνω σχεδόν τίποτα για εμένα» εξομολογήθηκε πριν λίγες μέρες η Χριστίνα Μπόμπα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ.

Η Χριστίνα έχει τρελή αδυναμία στα κοριτσάκια της και την έχουμε δει πολλές φορές να κυλιέται ακόμα και στα πατώματα για το χατήρι τους. Πώς ήταν δυνατόν να της ζητήσουν κάτι και να μην το κάνει; Τι της ζήτησαν; Να είναι πολύχρωμη στο πάρτι τους! Και φυσικά εκείνη διάλεξε ένα πολύχρωμο σύνολο για να το ευχαριστηθούν.

XRISTINA_MPOMPA_TI_ZITISSAN_OI_DIDYMES_GIA_TA_GENETHLIA_2c32e.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2024 - 00:14