Χρανιώτης-Αβασκαντήρα: Τα γενέθλια του γιου τους και η βάφτιση της ανιψιάς τους

Χρανιώτης-Αβασκαντήρα: Τα γενέθλια του γιου τους και η βάφτιση της ανιψιάς τους
Εκτός Αθηνών το πάρτι γενεθλίων του Αλέξανδρου Χρανιώτη

Τεσσάρων ετών έγινε πριν λίγες μέρες ο γιος του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα, Αλέξανδρος και φέτος ο εορτασμός των γενεθλίων του ήταν διαφορετικός από άλλες χρονιές.

Βλέπετε φέτος στο νησί που λατρεύουν, την Τήνο και περνάνε μεγάλο μέρος των διακοπών τους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγινε εκτός από το πάρτι γενεθλίων του γιου τους και η βάφτιση της ανιψιάς τους, την κόρης της αδερφής της Γεωργίας και έτσι αποφάσισαν να συνδυάσουν τις δύο χαρούμενες στιγμές.

Ο Αλέξανδρος διάλεξε για θέμα τα αγαπημένα του βιβλία «Μικροί κύριοι» και τόσο η εντυπωσιακή τούρτα, όσο και τα κεράσματα ήταν όλα εμπνευσμένα από τα αγαπημένα πλασματάκια.

Κι αν φυσούσε αέρας και είχε μποφόρ αυτό καθόλου δεν τους χάλασε τη διάθεση. Την αμέσως επόμενη μέρα στη βάφτιση της Μιχαέλας- Μαρίας με διακόσμηση με ήλιους ολοφώτεινη ο αέρας έπεσε.

«Πάρτυ με μποφορ, οι μικροί κύριοι πάνε Τήνο, φέτος φοράμε το 4, η Μιχαέλα-Μαρία είναι το πιο ηλιόλουστο μωρό και για αυτό τις φτιάξαμε ήλιους να μας τη θυμίζουν, ο αέρας έφυγε για τη δίκη της μέρα και η ομορφιά της Τήνου είναι πάντα εκεί να σε γαληνεύει» έγραψε η Γεωργία Αβασκαντήρα δημοσιεύοντας αρκετά στιγμιότυπα από τις δύο γιορτινές μέρες για την οικογένειά της.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2024 - 01:01