Paris Couture Week: Η bridal εμφάνιση της Kylie Jenner μας έδωσε Barbie vibes

Paris Couture Week: Η bridal εμφάνιση της Kylie Jenner μας έδωσε Barbie vibes
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Σαν μόλις να βγήκε απο παραμύθι της Barbie ήταν η εμφάνιση της Kylie Jenner στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι!

Η Kylie Jenner έφτασε στο show Υψηλής Ραπτικής του Schiaparelli στο Παρίσι τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου, φορώντας ένα corset φόρεμα από τον Schiaparelli σε ένα ροζ χρώμα, το οποίο θυμίζει τη χαρακτηριστική χρωματική παλέτα της Barbie. Εκτός από την bubblegum απόχρωση, αυτή η εμφάνιση περιλάμβανε όλες τις χαρακτηριστικές υπογραφές των εμφανίσεων της Kylie στο κόκκινο χαλί: ένα κορσέ που σφίγγει τη μέση, λεπτές κρυστάλλινες λεπτομέρεις; διάσπαρτες σε όλο το επάνω μέρος και μια στενή φούστα που αγκαλιάζει το σώμα της. Οι φωτογραφίες δε μας δείχνουν τα παπούτσια που φορούσε, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε με σιγουριά ότι διάλεξε ψηλό, ροζ τακούνι.

Τα αξεσουάρ της Jenner είναι αυτά που αναδεικνύουν το bridal vibe που μας δίνει η εμφάνιση. Φορούσε ένα διαφανές ροζ πέπλο πάνω από το κεφάλι της, το οποίο ήταν στριφτό και καρφιτσωμένο στο πίσω μέρος του κότσου της. Κάτω από το πέπλο, μπορούσαμε να διακρίνουμε το όμορφο και φυσικό μακιγιάζ της με τα ροδοκόκκινα ζυγωματικά και τα λαμπερά χείλη της να είναι μέσα στις τάσεις του καλοκαιριού. Πάνω από το πέπλο η Kylie φορούσε ένα ροζ σατέν σάλι, ριγμένο στους αγκώνες της.

kylie bridal new 91edf

Στο Instagram, μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από τις τελικές δοκιμές και το ταξίδι με το αυτοκίνητο προς το σόου, ευχαριστώντας τον σχεδιαστή με τρεις καρδιές στην λεζάντα της.

{https://www.instagram.com/p/C8mGTxkO1D-/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.06.2024 - 18:13