Η Rihanna δεν περίμενε τόσο μεγάλη απώλεια μαλλιών μετά την εγκυμοσύνη

Η Rihanna δεν περίμενε τόσο μεγάλη απώλεια μαλλιών μετά την εγκυμοσύνη
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Η εγκυμοσύνη την έπιασε αδιάβαστη!

Ακόμα και η Rihanna αντιμετωπίζει μια από τις πιο «δύσκολες» παρενέργειες που αφήνει η εγκυμοσύνη πίσω της: την απώλεια μαλλιών μετά τη γέννα.

Μιλώντας στο Refinery29 στο λανσάρισμα της νέα τα σειράς «Fenty Hair» στο Los Angeles, η Rihanna παραδέχτηκε ότι η απώλεια μαλλιών μετά τη γέννα των γιων της, Riza, 2 ετών, και Riot, 10 μηνών, την έπιασε αδιάβαστη. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «δεν ήταν στο φυλλάδιο» της εγκυμοσύνης.

«Δεν περίμενα να συμβεί σε τέτοιο βαθμό», εξήγησε η Rihanna για την απώλεια μαλλιών που είχε μετά τη γέννα. «Νόμιζα ότι απλά θα συνέβαινε και θα ξαναβγαίναν». Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι έχανε πολλά μαλλιά, βλέποντας τούφες να φεύγουν από κεφάλι της. «Σε αυτό το σημείο, απλά λες είναι αρκετά», είπε.

{https://www.instagram.com/p/C8KlIRlPCKu/?img_index=3}

Ήταν σε θέση να κάνει πειραματισμούς δοκιμάζοντας νέα χτενίσματα με «πιο δημιουργικούς και εξυπνότερους» τρόπους. Από ξανθές φράντζες και box braids μέχρι ροζ μαλλιά, η Rihanna δοκίμασε τα πάντα.

Η Rihanna επίσημα κυκλοφόρησε τη «Fenty Hair» στις Πέμπτη, 13 Ιουνίου. Η Η ίδια δηλώνει ότι σχεδίασε τη σειρά Fenty Hair με στόχο τα πιο δυνατά και υγιή μαλλιά, μέσα από κάθε στυλ και φάση της ζωής. «Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για μένα το να αλλάζω τα μαλλιά μου», είπε σε δήλωσή της. «Έχω δοκιμάσει σχεδόν κάθε υφή, χρώμα, μήκος, από πλεξίδες μέχρι mullet, έτσι κυκλοφορώ μια ευέλικτη σειρά προϊόντων για κάθε ανάγκη των μαλλιών, αλλά κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο για να ενισχύσει και να επανορθώσει όλους τους τύπους μαλλιών, που είναι αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε»!

Τελευταία τροποποίηση στις 25.06.2024 - 16:12