Τάμτα: Δε θα πιστεύετε που εργάζεται η κόρη της, Άννυ (Exclusive)

Τάμτα: Δε θα πιστεύετε που εργάζεται η κόρη της, Άννυ (Exclusive)
Τη δική της ζωή με τις επιλογές της και την ανεξαρτησία της έχει χαράξει η κόρη της Τάμτα.

Η Άννυ που σε λίγους μήνες θα γίνει 29 χρονών ουσιαστικά μεγάλωσε μαζί με τη διάσημη Pop Star μητέρα της, την Τάμτα που την έφερε στη ζωή μόλις στα 15 της χ΄ρονια. Η ίδια η Τάμτα πέρυσι μιλώνατς στο περιοδικό Instyle και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή έλεγε:

«Έχουμε μια σχέση στην οποία κυριαρχεί η ελευθερία. Μιλάμε ανοιχτά και ενίοτε γινόμαστε φίλες, αλλά η σχέση μαμάς και κόρης δεν αλλάζει. Τελευταία, μπορεί να πάρει και το ρόλο της μαμάς καμιά φορά – είναι λίγο υπερπροστατευτική. Η Άννυ είναι η κινητήριος δύναμη μου σε ό,τι κάνω».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι ως μαμά απάντησε:

«Μία μαμά είναι πολλά πράγματα. Νομίζω πως ως μαμά είμαι αυστηρή. Εννοείται όμως ότι μία σχέση τα έχει όλα. Και τρυφερότητα και φροντίδα, ακόμα και κλάμα. Η σχέση μαμάς κόρης δεν αλλάζει πολύ, αλλά εξελίσσεται. Αυτό συμβαίνει με μένα και την Άννυ αλλά και με μένα και την δική μου μαμά. Η Άννυ είναι ενήλικη, έχει κάνει τις επιλογές της επαγγελματικά και προσωπικά και εγώ είμαι στο πλάι της να την στηρίζω και να την θαυμάζω».

202007141154070.4522_TAMTA_ME_TIN_KORI_TIS_ANNIE_KHACH_2662020_c1958.jpg

Η Άννυ μεγάλωσε μαθαίνοντας να στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις, όπως ακριβώς έκανε η δυναμική μαμά της που σε τρυφερή ηλικία βρέθηκε σε μια ξένη χώρα με ένα μικρό παιδί έχοντας δραπετεύσει από έναν γάμο, που όπως η ίδια έχει πει, δεν ήθελε.

Και μετά από τα πρώτα δύσκολα χρόνια η συμμετοχή της σε ένα talent show της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της showbiz προσφέροντάς την την ευκαιρία να κάνει αυτό που αγαπάει και παράλληλα να ζει άνετα από αυτό.

202007141148250.4326_ANNIE_KHACH_2662020_4fba4.jpg

Η ζωή και της Τάμτα και της Άννυς άλλαξε από τότε, ριζικά. Αυτό που δεν άλλαξε είναι οι αρχές που έχει δώσει η πετυχησμένη τραγουδίστρια στην κόρη της. Κι αν και θα μπορούσε άνετα να εργάζεται σε κ΄άποιο πόστο συνεργάτη της μητέρας της - πολλά παιδιά καλλιτεχνών το κάνουν- η Άννυ έχει επιλέξει να δουλεύει υπεύθυνη σε εστιατόρια!

Αυτό το διάστημα μάλιστα εργάζεται σε πολύ γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης -που γνωρίζουμε αλλά δε θα γράψουμε σεβόμενοι το δικαίωμά της να ζει τη ζωή της ελεύθερη. Εξάλλου είναι σπάνιες οι φορές που την έχετε να δει να εμφανίζεται ή να φωτογραφίζεται δίπλα στην υπερδιάσημη μητέρα της. Και αυτή είναι η επιλογή της. Σεβαστή.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2024 - 16:59