Eurovision 2022: Το τραγούδι της Σερβίας μιλά για τα μαλλιά της Meghan Markle και η τραγουδίστρια εξηγεί γιατί

13.05.2022
Eurovision 2022: Το τραγούδι της Σερβίας μιλά για τα μαλλιά της Meghan Markle και η τραγουδίστρια εξηγεί γιατί
«Ιδιαίτερη» η εμφάνιση της Konsktrakta στη σκηνή, παράξενοι και οι στίχοι του τραγουδιού «In Corpore Sano» που τραγουδά -στη γλώσσα της, βέβαια- αλλά υπάρχουν και οι υπότιτλοι. Η Σέρβα τραγουδίστρια ήθελε να προκαλέσει αίσθηση και τα κατάφερε, ενώ είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα φαβορί. Και καλά όλα αυτά, η Meghan Markle και τα μαλλιά της τι ρόλο παίζουν σε όλα αυτά; Ιδού η εξήγηση.

«Εν σώματι ὑγιεῖ», είναι η μετάφραση του τίτλου του Σέρβικου τραγουδιού που ακούσαμε στη φετινή Eurovision και ο κόσμος σχολιάζει παντού τους στίχους της αρχής που αναφέρονται στη δούκισσα του Sussex.

«Αναρωτιέμαι ποιο είναι το μυστικό πίσω από τα υγιή μαλλιά της Megan Markle. Noμίζω πως φταίει η βαθιά ενυδάτωση». Με αυτά τα λόγια ξεκινά το τραγούδι και στη συνέχεια ασχολείται με την υγεία σε όλο το φάσμα της.

Για «το πιο περίεργο κομμάτι που έχει περάσει ποτέ από την ιστορία της Eurovision» μιλούν οι φανς και ιδού το βίντεο με τους υπότιτλους για μια πιο ολοκληρωμένη γεύση του κομματιού που έχει προκριθεί, φυσικά, στον τελικό του Σαββάτου.

Μέγας σάλος έχει δημιουργηθεί στα social media με το Twitter να έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα σχόλια και.. ερωτηματικά.

Μιλώντας, λοιπόν σε μία συνέντευξη, η Konsktrakta απάντησε σχετικά, εξηγώντας ότι ο συγκεκριμένος στίχος είναι ο αυτούσιος τίτλος άρθρου, όπως τον έχει καταγράψει η ίδια, εκφράζοντας την απόλυτη αντίθεσή της για τον τρόπο με τον οποίο τα media μας σερβίρουν ό,τι θέλουν και όπως θέλουν, χωρίς κανένα φίλτρο.

Εκεί ακριβώς εστιάζουν οι στίχοι και όχι, επί της ουσίας στα μαλλιά της Meghan Markle -τα οποία, παρεμπιπτόντως, είναι άξια θαυμασμού, όπως είπε η Σέρβα ερμηνεύτρια, η οποία βέβαια, παρότι αντιτείθεται στον τρόπο με τον οποίο "χρησιμοποιούν" τα media τη Meghan (και την κάθε Meghan, όπως λέει, χαρακτηστικά) κάνει κι εκείνη το ίδιο ακριβώς. Το styling της κατά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας της απόδειξη για του λόγου το αληθές.

Ιδού τα όσα είπε και η συνέχεια επί της σκηνής, το Σάββατο!