Σμαράγδα Καρύδη: Η ερωτική σκηνή με τον Θοδωρή Αθερίδη που δεν ξεχνά με τίποτα

14.05.2022
Σμαράγδα Καρύδη: Η ερωτική σκηνή με τον Θοδωρή Αθερίδη που δεν ξεχνά με τίποτα
Η ηθοποιός αποκάλυψε ποια ερωτική σκηνή με τον Αθερίδη δεν θα ξεχάσει ποτέ και αναφέρθηκε σε άγνωστα περιστατικά από τη σειρά "Φίλα τον βάτραχό σου"

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" και μοιράστηκε ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς "Φίλα τον βάτραχό σου".

Όταν ο Emmanuel Macron έστειλε μήνυμα για να αποκλειστούν οι Måneskin για να κερδίσει η Γαλλία

Η ηθοποιός αρχικά είπε: "Η σειρά αγαπήθηκε γιατί ήταν μια ερωτική ιστορία και είχαμε ωραία χημεία με τον Θοδωρή ως ζευγάρι. Από τον ρόλο μου θυμάμαι ότι γενικά βασανιζόμουν, μέχρι που γνώρισα τον έρωτα. Οι πολύ αστείες σκηνές στη σειρά ήταν συνήθως αυτές με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Αυτοσχεδιάζει διαρκώς".

Η ίδια επίσης αναφέρθηκε στην ερωτική σκηνή που είχε με τον Θοδωρή Αθερίδη, ενώ αποκάλυψε δύο άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα.

Έλενα Παπαρίζου: Πήγε στο δικαστήριο λόγω μήνυσης κατά του πρώην της, Τόνι Μαυρίδη

"Είχαμε πάει, υποτίθεται, απομονωμένα σε ένα εξοχικό σπίτι με τον Θοδωρή, είμαστε μπροστά στο τζάκι και έχουμε ερωτική σκηνή. Είχαμε κάποια ερωτικά λόγια να πούμε που, δεν ξέρω, κάπως μας φαίνονταν αστεία. Δεν ξέρω πώς ακριβώς μας ήρθε και αρχίσαμε να μιλάμε σαν τον Παπανδρέου και τον Καραμανλή. Κάναμε αυτή τη στιγμή, έτσι και παίχτηκε, που είπαμε τα λόγια αυτά ως Καραμανλής και Παπανδρέου. Οι συγχωρεμένοι, οι γέροι", είπε.

"Από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς θυμάμαι πως ήταν ένας γάμος που κάναμε με τον Θοδωρή και τον κάναμε άνοιξη. Εγώ είχα μια τρομερή αλλεργία και δεν μπορούσα να κάνω καθόλου το γύρισμα. Είχε τρομερή γύρη εκεί που είχαμε πάει για το γύρισμα και σε όλη τη διάρκεια έκλαιγα και σταματούσαμε. Ήταν ένα δράμα αυτός ο γάμος", πρόσθεσε η ίδια.