Πήρες είδηση ότι η Σία Κοσιώνη τραγούδησε στη Eurovision; - Η επική ανάρτηση και το αυτοτρολάρισμα

13.05.2022
Πήρες είδηση ότι η Σία Κοσιώνη τραγούδησε στη Eurovision; - Η επική ανάρτηση και το αυτοτρολάρισμα
Ενόψει του φετινού τελικού του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (14/5/2022) στο Τορίνο και με αφορμή τα αμέτρητα σχόλια που έγιναν στο Twitter σχετικά με την ομοιότητά της με την τραγουδίστρια της Σουηδίας, η Σία Κοσιώνη το πήρε απόφαση και το έριξε στο... τραγούδι.

Η Cornelia Jacobs είναι ένα από τα φαβορί για τη νίκη στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού. Η τραγουδίστρια με τη βραχνή φωνή που εκπροσωπεί τη Σουηδία με το τραγούδι "Hold me Closer" εντυπωσίασε κατά τον χθεσινό Β΄ Ημιτελικό και κέρδισε την πρόκριση για τα τελικά.

Στη χώρα μας, όμως, ο λόγος για τον οποίο συζητήθηκε πάρα πολύ η συγκεκριμένη τραγουδίστρια δεν είναι μόνο η ερμηνεία της, αλλά και η απίστευτη ομοιότητά της με τη Σία Κοσιώνη. Ιδού μερικά από τα σχετικά τιτιβίσματα.

Ιδού και η εμφάνιση της Cornelia Jacobs για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα..

Τα σχόλια ήταν άπειρα και η ίδια η δημοσιογράφος, με έντονη χιουμοριστική διάθεση θέλησε να κάνει και το δικό της, τρολάροντας με τον ωραιότερο τρόπο τον ίδιο της τον εαυτό.

"Παιδιά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό! 😂😂😂 #eurovision", γράφει στη λεζάντα πλάι σε μια φωτογραφία της Cornelia που μοιράστηκε και στα σχόλια αποθεώνεται ήδη!

Καλή επιτυχία λοιπόν!

Όσο για την ελληνική συμμετοχή στον τελικό; Η Αμάντα Γεωργιάδη με το "Die Together" θα εμφανιστεί στη 17η θέση και της ευχόμαστε -επίσης- καλή επιτυχία. Πάτησε στον σύνδεσμο για να δεις τις υπόλοιπες συμμετοχές του τελικού.