Η Πόπη Τσαπανίδου τραγουδά στον εγγονό της Έλλη Κοκκίνου κι εμείς... χτυπάμε παλαμάκια [video]

16.07.2021
Η Πόπη Τσαπανίδου τραγουδά στον εγγονό της Έλλη Κοκκίνου κι εμείς... χτυπάμε παλαμάκια [video]
Με #xazoyiayia "υπογράφει" τις αναρτήσεις της πια, η ελληνίδα δημοσιογράφος και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ακριβής!

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει τρεις κόρες τις οποίες υπεραγαπά. Την Εύα και τις δίδυμες Μαρίνα και Ευτυχία. Έχασε τον σύζυγό της και πατέρα των κοριτσιών πολύ νωρίς και, στην ουσία, τις μεγάλωσε μόνη της. Η σχέση και των τεσσάρων είναι πολύ στενή και όλες καμαρώνουν γι' αυτό.

Η Μαρίνα, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία, πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και η γιαγιά Πόπη πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Ettore ή Έκτορας, ελληνιστί, όπως είναι το όνομα του μωρού γεννήθηκε στης 26 Ιουνίου και η γιαγιά του είχε αφιερώσει ένα γλυκύτατο θέμα στο site της στην άφιξή του. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα μοιράστηκε και την πρώτη φωτογραφία του μικρού -Τρεις γενιές μαζί!

Χθες, λοιπόν, η περήφανη "χαζογιαγιά" μοιράστηκε ακόμη ένα στιγμιότυπο με τον εγγονό της και... ξεσήκωσε τον κόσμο γιατί διάλεξε να χορέψει μαζί του υπό τους ρυθμούς του "Ερωτεύτηκα" της Έλλης Κοκκίνου!

Ξεκάθαρα ερωτευμένη με τον Έκτορά της η γιαγιά Πόπη χορεύει και τραγουδά στον αγαπημένο της και οι followers της στέλνουν τις ευχές τους μαζικά.

Μα είναι απίθανοι. Ιδού: