Γέννησε η Νάντια Μπουλέ - Εικόνες από το δωμάτιο της κόρης της

16.07.2021
Γέννησε η Νάντια Μπουλέ - Εικόνες από το δωμάτιο της κόρης της
Πρώτη φορά μητέρα έγινε πριν από λίγο η ελληνίδα ηθοποιός.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της, Γιώργος Ισαάκ, καθώς, εδώ και λίγες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ηθοποιός γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.870 γραμμαρίων, στις 3.40 τα ξημερώματα στο ΙΑΣΩ. Μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας, μαθαίνουμε, ενώ περιμένουμε την πρώτη διαδικτυακή εμφάνιση της μικρούλας.

Η Νάντια Μπουλέ ανακοίνωσε ότι θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά τον Μάρτιο και πριν από λίγο καιρό, διανύοντας τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της έκανε το πρώτο της μπάνιο, στιγμή από την οποία μοιράστηκε και μια πολύ όμορφη φωτογραφία.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα το έριξε στον... χορό, προσπαθώντας να κάνει την κόρη της να εμφανιστεί... Τότε δεν ήθελε. Τώρα, όμως ήρθε η ώρα της.

Την περασμένη εβδομάδα η Νάντια Μπουλέ ολοκλήρωσε τις ετοιμασίες στο δωμάτιο της κόρης της και μοιράστηκε μερικές πανέμορφες εικόνες από αυτό:

Όλα έτοιμα, λοιπόν, στο σπίτι για να υποδεχτούν τη νεογέννητη μικρούλα.

Μιλώντας στην εκπομπή Pop Up πριν από 3 μήνες η Νάντια Μπουλέ είχε αποκαλύψει τις πρώτες πληροφορίες για την εγκυμοσύνη της ως εξής: «Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν το έμαθα, δεν του το ανακοίνωσα με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι κοριτσάκι. Δεν είχα καθόλου το μητρικό, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι στιγμής, νορμάλ. Λιγούρες δεν έχω πάρα πολλές, νομίζω ότι το ελέγχω εγκεφαλικά όλο αυτό»