Jennifer Lopez - Ben Affleck: Νέες τρυφερές φωτογραφίες στο αυτοκίνητο ενώ είναι κολλημένοι στην κίνηση

16.07.2021
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Νέες τρυφερές φωτογραφίες στο αυτοκίνητο ενώ είναι κολλημένοι στην κίνηση
H Tετάρτη ήταν μια άλλη ηλιόλουστη μέρα στο Λος Άντζελες και προέκυψε η τέλεια μέρα για τους παπαράτσι που "καταδιώκουν" το διάσημο ζευγάρι για μια τρυφερή στιγμή τους.

Οι Bennifer εντοπίστηκαν χθες είναι μπλοκαρισμένο στην κίνηση του Λος Άντζελες με τον Affleck πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου και την Lopez να γέρνει το κεφάλι της πίσω και να χαλαρώνει. Ενώ η κίνηση στην εμβληματική λεωφόρο Sunset Boulevard μπορεί να ήταν μια απογοήτευση για κάθε οδηγό, ο Affleck αξιοποίησε στο έπακρο την αναμονή με το βλέμμα του πάνω στην Lopez ενώ τα μάτια της έκλειναν.

Η μαγεία της στιγμής, ωστόσο, διακόπηκε όταν ο Affleck και η Lopez αντιλήφθηκαν τους παπαράτσι να τραβούν φωτογραφίες από ένα κοντινό αυτοκίνητο (δείτε εδώ τις φωτογραφίες από το Page Six). Αυτή είναι η πιο πρόσφατη εμφάνιση για τους «Bennifer 2.0» κατά τη διάρκεια του πρόσφατα αναζωογονημένου ειδυλλίου τους, το οποίο φαίνεται να ξεκίνησε τον Μάιο μετά από μια εκδρομή στη Μοντάνα. Ενώ η σχέση του ζευγαριού φαίνεται να κινείται αρκετά σταθερά, υπήρξαν μερικές σημαντικές στιγμές ορόσημο σε αυτήν τη νέα προσέγγιση της σχέσης τους.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Affleck εμφανίστηκε μαζί με τα δίδυμα της τραγουδίστριας, τους 13χρονους Max και Emme, μαζί με δύο από τα παιδιά του με την πρώην του, Jennifer Garner, τη 12χρονη Seraphina και τον 9χρονο Samuel. Οι 5 τους πήγαν να επισκεφθούν τα στούντιο της Universal και πέρασαν μια υπέροχη ημέρα.