Δημήτρης Σκουλός: Δημόσια κατακραυγή για τη φωτογράφηση δίπλα σε άστεγο

22.09.2020
Δημήτρης Σκουλός: Δημόσια κατακραυγή για τη φωτογράφηση δίπλα σε άστεγο
Μία φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και έχει προακαλέσει μεγάλο σάλο με τον κριτή του GNTM να συγκεντρώνει άμετρητα αρνητικά σχόλια.

"Η ντροπή της κοινωνίας μας", διαβάζουμε στον τίτλο που συνοδεύει μί από τις πάμπολλες κοινοποιήσεις αυτή της φωτογραφίας που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου γωνία. Εν έτη 2020. Σε πρώτο πλάνο ένας από τους πολλούς άστεγους, που, δυστυχώς, βλέπουμε καθηρινά και στο κέντρο της Αθήνας και σε δεύτερο μία επαγγελματική φωτογράφηση.

Φωτογράφος, συνεργείο και μοντέλο, φαινομενικά ανέμελοι, συνεχίζουν τη δουλειά τους σε απόσταση αναπνοής από τον άνθρωπο που κοιμάται επάνω σε ένα χαρτόκουτο δίπλα τους.

Ως φωτογράφος αναγνωρίζεται ο Δημήτρης Σκουλός ενώ ως μοντέλο, αν κρίνουμε από τα χθεσινά stories και των δύο, η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου, influencer, νυν σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη και πρώην του Κώστα Σόμμερ.

Οι άμεσα ενδιαφέρομενοι δεν έχουν απαντήσει ακόμη ενώ στις σημερινές εκπομπές το θέμα προσεγγίστηκε με διαφορετικούς τρόπους.

Στο, "Ευτυχείτε" για παράδειγμα, η Κατερίνα Καινούργιου καθώς και ο Γρηγόρης Γκουντάρας υπήρξαν αρκετά συγκαταβατικοί υποστηρίζοντας πως καλό είναι να μην βγάζει κανείς βιαστικά συμπεράσματα. Υπέθεσαν μάλιστα ότι μπορεί να τον είχαν βοηθήσει τον άστεγο αυτό, αμέσως μόλις τελείωσε η φωτογράφηση.

Στο "Πρωινό", από την άλλη, υπήρξαν πιο κάθετοι στην τοποθέτησή τους. "Μια φωτογραφία που μου έχει ματώσει την καρδιά", είπε συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Περρής, ενώ η Φαίη Σκορδά ζήτησε να μιλήσει με τον Δημήτρη Σκουλό τηλεφωνικά, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό.