Δημήτρης Σκουλός: Οργή για φωτογράφηση που έκανε δίπλα σε άστεγο

22.09.2020
Δημήτρης Σκουλός: Οργή για φωτογράφηση που έκανε δίπλα σε άστεγο
"Η ντροπή της κοινωνίας" διαβάζουμε στον τίτλο που συνοδεύει μία από τις πάμπολλες κοινοποιήσεις αυτή της φωτογραφίας που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο με μια φωτογραφία του κριτή του GNTM και γνωστού φωτογράφου Δημήτρη Σκουλού, στην οποία απεικονίζεται να φωτογραφίζει ένα μοντέλο δίπλα σε άστεγο που κοιμόταν σε δρόμο, στη συμβολή της οδού Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου.

Δες και αυτό: Δημήτρης Αρβανίτης: «Έστειλα ηθοποιό σπίτι για μπάνιο επειδή «μύριζε τσικνίλα»! [Βίντεο]

Η φωτογραφία προκάλεσε την ενόχληση πολλών, με αποτέλεσμα ο φωτογράφος να μπει στο στόχαστρο. "Η λέξη ντροπή είναι λίγη", "Η κοινωνία μας σε μια φωτογραφία" και "Ο Σκουλός λίγη τσίπα δεν έχει;" ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter.

Αυτό το είδες; Μιμή Ντενίση: Η φωτογραφία με τον Μπουράκ Χακί και η αποκάλυψη

Αν και πολλοί αρχικά θεώρησαν ότι η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε για τις ανάγκες των γυρισμάτων του GNTM, έχει ξεκαθαριστεί πως δεν ανήκει στο πλαίσιο του reality show. Πρόκειται για φωτογράφηση για εξώφυλλο περιοδικού με πρωταγωνίστρια τη Ναυσικά Παναγιωτοπούλου, μοντέλο, ηθοποιό, Influencer, πρώην σύντροφο του Κώστα Σόμμερ και νυν του Κώστα Πηλαδάκη. Η ίδια μάλιστα, χθες, μοιράστηκε στα stories της ένα στιγμιότυπο από αυτή τη φωτογράφηση, στιγμιότυπο που αναδημοσίευσε και ο ίδιος ο Δημήτρης Σκουλός.

Προς το παρόν, δεν έχουμε δημόσια απάντηση των άμεσα ενδιαφερόμενων, όμως, δεν νομίζουμε ότι θα αργήσει.