Βίκυ Καγιά: Με ποια παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια συγκατοικούσε στη Νέα Υόρκη;

22.09.2020
Βίκυ Καγιά: Με ποια παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια συγκατοικούσε στη Νέα Υόρκη;
Η αποκάλυψη που έγινε μέσω GNTM

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έκανε η Βίκυ Καγιά σε επεισόδιο του GNTM, την ώρα της audition της Άννας Κοντογιάννη, η οποία εκτός από το modelling έχει ιδιαίτερη αγάπη και προς το τραγούδι.

Δες και αυτό:The Voice - Αντωνία Καούρη: Η συγκλονιστική ερμηνεία και το φλερτ με τον Μουζουράκη [video]

"Θα σου πω μια ιστορία. Είχα μια φίλη στη Νέα Υόρκη, ήταν η πρώτη μου συγκάτοικος που την έλεγαν Imany Mladjao. Στην προσωπική της ώρα αντί να κάνει sports και πιλάτες πήγαινε και έκανε τραγούδι γιατί είχε πει στον εαυτό της ότι μόλις κουραστεί με το modeling και δεν έχει κάτι άλλο να δώσει θα αρχίσει να τραγουδάει και εγώ τη ρωτούσα γιατί δεν το κάνει αφού έχει τόσο ωραία φωνή, και μου είχε πει ότι δεν ήταν έτοιμη”. Μιλάμε για την Imany You Will Never Know".

"Όταν βγήκε αυτό το single και έγινε χαμός έκλαιγα γιατί δεν το πίστευα ότι αυτό το κορίτσι που είχε 100 αδέλφια και μια δύσκολη ζωή και ήταν μόνη της στη Νέα Υόρκη είπε ότι θα τραγουδήσει, και όχι μόνο τραγούδησε, είναι η Imany", είπε η Βίκυ Καγιά.

Αυτό το είδες; Δημήτρης Αρβανίτης: «Έστειλα ηθοποιό σπίτι για μπάνιο επειδή «μύριζε τσικνίλα»! [Βίντεο]

H Imany, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Nadia Mladjao, γεννήθηκε το 1979 στις Κομόρες και έχει εννέα αδέρφια. Για έξι χρόνια εργάστηκε ως μοντέλο και εκπαιδεύτηκε σε στρατιωτική σχολή για κορίτσια. Εχει εμφανιστεί στην Αθήνα πολλές φορές, ενώ το 2017 έδωσε συναυλία στο Ηρώδειο.

Αυτή είναι η Imany: