Kate Upton: Το φόρεμα της δεξίωσης του γάμου της το ζηλέψαμε όλες

22.03.2018
Kate Upton: Το φόρεμα της δεξίωσης του γάμου της το ζηλέψαμε όλες
Ήταν τον περασμένο Νοέμβριο όταν η Kate Upton παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Justin Verlander, στην Τοσκάνη.

Οι φωτογραφίες από την τελετή του γάμου τους έκαναν αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, με την όμορφη Kate να λάμπει μέσα στο πανάκριβο δαντελένιο νυφικό της, του οποίου η ρομαντική διάθεση έδινε αυτό το κάτι παραπάνω στο όλο concept του γάμου.

Μερικές ώρες πριν, η ηθοποιός θέλησε να μας αποκαλύψει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και κάτι ακόμα: Σκηνές από τη δεξίωση του γάμου της, οι οποίες μέχρι σήμερα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Όπως αποδεικνύεται, η ίδια δεν μπήκε στη λίστα με τις νύφες οι οποίες προτίμησαν να μείνουν με το νυφικό τους καθ’ όλη τη διάρκεια του Μυστηρίου και της δεξίωσης, καθώς στο πάρτυ που δόθηκε αργότερα εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική.

Το κομμάτι που επέλεξε να φορέσει ήταν εξαιρετικά αποκαλυπτικό, γεμάτο διαφάνειες, με ένα τεράστιο σκίσιμο στο πόδι και αποκαλυπτικό μπούστο. Ό,τι έπρεπε για μια γυναίκα σαν την Kate δηλαδή!

Με κεντημένα στρας, αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή με όλες εμάς να μη μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι το φόρεμα αυτό το ζηλέψαμε πολύ.

Πάρα πολύ…