Ben Affleck: Εσύ έχεις δει το τεράστιο τατουάζ στην πλάτη του;

22.03.2018
Ben Affleck: Εσύ έχεις δει το τεράστιο τατουάζ στην πλάτη του;
Μια φωτογραφία του ηθοποιού έχει κάνει το διαδίκτυο να απορήσει

O φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Ben Affleck στην παραλία με ένα τεράστιο, πολύχρωμο τατουάζ στην πλάτη και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έκαναν το γύρο του διαδικτύου με πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι αληθινό.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε παραλία της Χαβάης στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας Triple Frontier και σε αυτές φαίνεται να μπαινοβγαίνει στη θάλασσα, φορώντας το μαγιό του. Παρ'όλο που δεν είναι η πρώτη φορά που φαίνεται το εν λόγω τατουάζ, έγινε και πάλι "καυτό" θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες επειδή όταν είχε ρωτηθεί σχετικά πριν δυο χρόνια, ο ηθοποιός είχε πει πως είναι ψεύτικο και το έκανε για μια ταινία.

Απ'ότι φαίνεται όμως, το τατουάζ είναι αληθινό, και οι συζητήσεις σχετικά με το πώς, το πότε και το γιατί έκανε τατουάζ έναν φοίνικα να αναγεννιέται από τις στάχτες του άρχισαν και πάλι.

Ο μύθος γύρω από το τατουάζ ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015, όταν είχαν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά φωτογραφίες, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner. Δημοσιεύματα είχαν τότε αναφέρει πως ο Affleck είχε κάνει το τατουάζ μέσα στο σπίτι της Garner στο Los Angeles, στο οποίο έμενε μέχρι να βγει το διαζύγιο και πως το έκανε για την ταινία Live By Night, στην οποία έπαιζε.

«Έχω πολλά τατουάζ, αλλά προσπαθώ να είναι σε σημεία που δεν χρειάζεται να καλύπτεις πολύ. Με τον καιρό παθαίνεις κάτι σαν εθισμό με τα τατουάζ», είχε πει ο Affleck.

Όταν όμως κάποια στιγμή ρώτησαν την Garner για το τατουάζ, λέγοντάς της πως ο Affleck το έκανε για εκείνη, η ίδια απάντησε: «Ένας φοίνικας που αναγεννιέται από τις στάχτες του; Εγώ είμαι οι στάχτες στο σενάριο; Αρνούμαι να είμαι οι στάχτες».