Miley Cyrus: Ετοιμάζεται να παντρευτεί;

22.03.2018
Miley Cyrus: Ετοιμάζεται να παντρευτεί;
Το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Liam Hesmworth είναι έτοιμη να κάνει η τραγουδίστρια

Μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας The Last Song το 2009, η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth έχουν μοιραστεί μια άσταση πορεία σχέσης, χωρίζοντας και αποφασίζοντας να είναι μαζί ξανά και ξανά. Όμως μετά από σχεδόν δέκα χρόνια, φαίνεται πως το ζευγάρι δεν είναι πλέον μακριά από τα δεσμά του γάμου.

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο Entertainment Tonight, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός παρ'όλο που ήταν πολύ ερωτευμένοι, ένιωθαν πως μέχρι τώρα δεν είχε έρθει η σωστή στιγμή για να παντρευτούν. "Είναι ερωτευμένοι σχεδόν εννέα χρόνια αλλά το timing δεν ήταν ποτέ σωστό μέχρι τώρα. Οι τεράστιες καριέρες τους, οι ηλικίες τους και οι οικογένειες τους, τους είχαν αποτρέψει από το παντρευτούν", είπε η εν λόγω πηγή.

Το ζευγάρι πρωτοανακοίνωσε τον αρραβώνα τους το 2012, αλλά το ακύρωσαν την επόμενη χρονιά, πιθανότατα λόγω τους στρες που συνοδεύει μια τόσο μεγάλη και σοβαρή τελετή. "Αισθάνθηκαν τόσο μεγάλη πίεση να κάνουν τον πιο φαντασμαγορικό γάμο του κόσμου, αλλά ήταν τα προσβλήματα της σχέσης τους που οδήγησε στο χωρισμό τους', συμπλήρωσε η πηγή. "Ήταν μια μεγάλη διαδικασία. Κάνουν πλάκα λέγοντας πως όταν τελικά παντρευτούν, ο κόσμος δε θα πιστεύει ότι είναι αλήθεια!".

Παρ'όλα αυτά, φαίνεται πως τώρα η Cyrus είναι έτοιμη να ορίσει την ημερομηνία, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει το γάμο της. "Έχει κάνει πολλά διαφορετικά σχέδια. Είναι πάντα δημιουργική και σκέφτεται νέες ιδέες που θα κάνουν την εμπειρία της διαφορετική, αλλά πρόσφατα αποφάσισε να το κάνει απλό. Δεν έχει κάνει ακόμη καμία ανακοίνωση γιατί θέλει να το κρατήσει ιδιωτικό, έτσι ώστε μόνο οι φίλοι της να γνωρίζουν τι θα συμβεί, την τελευταία στιγμή. Αυτή τη φορά θα κάνουν τα πάντα με το δικό τους τρόπο", κατέληξε η πηγή που μίλησε στο ΕΤ.