Γιατί όλο το Internet ασχολείται με αυτή την αρετουσάριστη φωτογραφία της Beyoncé;

22.03.2018
Γιατί όλο το Internet ασχολείται με αυτή την αρετουσάριστη φωτογραφία της Beyoncé;
Αν δεν είναι η Beyoncé η βασίλισσα της πίστας, τότε ποια; Αν δεν ήταν εκείνη που μαζί με τη Jennifer Lopez έκαναν μόδα τις καμπύλες σε μια εποχή που το skinny πρότυπο μεσουρανούσε, ποιες το έκαναν;

Η πληθωρική star που απέδειξε πως το juicy είναι πλέον ακόμα πιο σέξι από ό,τι θα πίστευε κανείς τα περασμενα χρόνια, τις τελευταίες ώρες συζητιέται σε ολόκληρο το διαδίκτυο. Ο λόγος;

Μια αρετουσάριστη φωτογραφία που έκανε την εμφάνισή της στο TMZ. Η λήψη αυτή ήταν αρκετή για να κάνει την εκρηκτική star να μοιάζει στα μάτια των γυναικών «το κορίτσι της διπλανής πόρτας». Πρόκειται, βλέπεις, για μια λήψη που παρουσιάζει τη Beyoncé ως «κοινή θνητή» χωρίς το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα του Photoshop!

Η ίδια απεικονίζεται μαζί με τον σύζυγό της, Jay Z, πάνω σε μία μηχανή κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος στο πλαίσιο τους tour της στη Τζαμάικα.

Αποκαλυπτική, με καυτό σορτσάκι και τα πληθωρικά της μπούτια σε κοινή θέα, είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει υποστεί την παραμικρή επεξεργασία για να μοιάζει πιο λεπτή ως είθισται στον πλανήτη Hollywood.

Το κοινό, λοιπόν, δεν ήθελε και πολύ για να την αποθεώσει. Από τη μία οι άντρες, που έχουν ξεκάθαρα δηλώσει την προτίμησή τους στα πιο juicy κορμιά- και από την άλλη οι γυναίκες, που απενοχοποίησαν το δικό τους χυμώδες κορμί, όλοι παραδέχτηκαν πως η Beyoncé έκανε (ξανά) τη διαφορά.

Και πολύ μας αρέσει.