Η Τραϊάνα Ανανία ήταν καλεσμένη στη Super Κατερίνα και μίλησε μεταξύ άλλων για τον σεξισμό που έχει δεχτεί με αφορμή το απρεπές σχόλιο που δέχτηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή.
«Πήγα να μιλήσω πέρσι σε ένα μαγαζί για να τραγουδήσω και ο επιχειρηματίας με ρώτησε αν έχω σύντροφο, αν έχω παντρευτεί και τον ρώτησα αν δούλευα σε τράπεζα θα με ρώταγε; Φυσικά έφυγα. Δεν μπαίνω σε τέτοια σχήματα ή δεν συνεργάζομαι με ανθρώπους που ξέρω ότι έμμεσα ή άμεσα έχουν κακοποιήσει τραγουδίστριες» ανέφερε.
«Τόσα χρόνια δεν έχω μπει σε δισκογραφική και σε άλλους μάνατζερ, γιατί έχω ακούσει για το τι μαλλιά να κάνω, τι μέλη να βάλω στο σώμα μου και τι προσθήκες. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Μου έχουν πει να βάλω στήθος και μιλάμε για σοβαρούς ανθρώπους. Αυτά τύπου "βάλε στήθος για να κάνεις καριέρα" είναι στο πρώτο ραντεβού, πού να πηγαίναμε και στο δεύτερο, τι θα άκουγα! Όλο αυτό το θέμα είναι πολύ περίεργο και δυστυχώς δεν υπάρχουν καλοί επαγγελματίες μάνατζερ, που να το έχουν σπουδάσει».
Μίλησε και για τον Δημήτρη Κόκοτα, τον παρτενέρ της στο J2US όταν έπαθε την ανακοπή είπε: «Αυτό το θέμα δεν το σκαλίζω. Αν είχαμε κάποια θετική εξέλιξη θα το μάθαινα. Δεν θέλω να παίρνω την Κατερίνα να ρωτάω. Αν είχε γίνει το θαύμα θα ήμουν εκεί. Προσεύχομαι να γίνει το θαύμα. Προσπαθώ να μην συνδέομαι άλλο με αυτή τη υπόθεση, καλό είναι να μην με ρωτάνε. Ο κόσμος αυτό που ειπράττει είναι ότι ψάχνω δημοσιότητα μέσα από αυτό το θέμα. Οπότε κάνω τη δουλειά μου και προσεύχομαι. Κάθε βράδυ που τραγουδάω τον σκέφτομαι και κάθε βράδυ τραγουδάω το αγαπημένο του τραγούδι» ανέφερε.