Πού βρίσκεται & πώς είναι σήμερα το μοντέλο Φώτης Γιαννιώτης; [photo]

26.11.2015
Ο Φώτης Γιαννιώτης υπήρξε από τα κορυφαία μοντέλα του τόπου και από τους πιο ωραίους άνδρες που πέρασαν στην πασαρέλα, αλλά και στη showbiz γενικότερα. Το σουξέ του στο γυναικείο πληθυσμό ήτο τεράστιο, όπως και οι κατακτήσεις του.

Μάλιστα, μαζί με τον κολλητό του φίλο, Μάνο Πανταζή αποτελούσαν ο πιο σέξι δίδυμο στις πασαρέλες, καθώς ήταν οι "διόσκουροι" του ελληνικού μόντελινγκ. Ωστόσο, τα δύο μοντέλα στις αρχές του 2000 αποφάσισαν να αποτραβηχτούν σταδιακά από το μόντελινγκ και να ασχοληθούν με τις επιχειρήσεις.

Έτσι, άνοιξαν καφέ και εστιατόρια στην Αθήνα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν χαθεί και από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, τον Γιαννιώτη έχουμε να τον δούμε εδώ και πολύ καιρό.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, το πρώην μοντέλο εκτός από τα μαγαζιά, διατηρεί και κομμωτήριο στο Κολωνάκι μαζί με τον γνωστό hairstylist Ιωάννη Φουρλιά.

«Πλέον τα μοντέλα δεν τα ξέρουμε με τα ονόματά τους. Τότε ρωτούσες μία ηλικιωμένη γυναίκα και τους γνώριζε όλους! Μου αρέσει πολύ που το πρόλαβα στα καλά του και μπόρεσα να ζήσω από αυτό, γιατί τυχαίνει να μιλάω με διάφορους και πλέον κάνουν άλλα δύο επαγγέλματα μαζί με αυτό ώστε να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα. Ήταν οι καλύτερες εποχές», δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα.

Όσο για την εξωτερική του εμφάνιση; Αν εξαιρέσεις κάποια κιλά που έχει πάρει, παραμένει το ίδιο γοητευτικός με την εποχή που μεσουρανούσε στις ελληνικές πασαρέλες.